Position: hotel888 > 4 >

halogenlamper & hudkræft

   Halogenlamper udsender mere ultraviolet ( UV ) stråling end andre typer af lamper. Fordi udsættelse for UV -stråling er en væsentlig årsag til hudkræft , halogenlamper rent faktisk udgør en sundhedsrisiko

Halogenlamper


Halogenlamper har et mindre glødetråd end glødepærer , som et resultat , må de koncentrere mere energi i et mindre område . På grund af dette fokus , frigivelse de energi, som er mere intens end den, der frigives ved andre pærer , herunder en lille mængde UV- stråling .

UV-stråling og hudkræft


Det Cancer Council of Australia advarer om, at eksponering for UV- stråling spiller en vigtig rolle i at forårsage hudkræft , især hvis en solskoldning resultater fra eksponering .

UV -filtre


De fleste halogenpærer er udstyret med UV -filtre . For eksempel er nogle GE Lighting lamper lavet af særlige kvarts , som filtrerer de fleste UV- lys .

Sikkerhed

Det er bedst at undgå langvarig direkte udsættelse for halogenlamper at undgå udsættelse for UV- stråling . Det er også bedre , hvis lyset reflekteres fra væggen eller loftet i stedet rettet lige mod dig .

Konklusion

Selv om UV- stråling fra halogenlamper , ikke udgør en risiko for kræft , på grund af den lille mængde af stråling frigives, og at de fleste lamper har beskyttende filtre , de fleste halogenpærer er sikre . Hvis du lider solforbrændinger fra at bruge en halogen lampe , dog stoppe med at bruge den med det samme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------