Position: hotel888 > 4 >

homøopatiske kur mod knogle læsioner

   En to-tals-gamle system med medicin , indebærer homøopati fortyndet vegetabilsk, animalsk eller mineralsk retsmidler . Baseret på " lov af lignende , " retsmidler efterligne symptomer forbundet med en sygdom eller tilstand , og dermed stimulere kroppens naturlige helingsproces . Homøopater mener , at jo mere et retsmiddel er fortyndet , jo mere potent er det . Retsmidler ordineres af homøopater er typisk fortyndet til det punkt , at molekyler af det aktive stof ikke længere er til stede i formuleringen

Behandling


Beslut , om din homøopatisk behandling vil involvere selvbehandling eller professionel vejledning . Et besøg i en homøopat vil medføre en samtale om livsstilsfaktorer , såsom kost regimer og søvnmønstre, at finde frem til den bedste løsning for den specifikke type af knoglen læsion , som du har , efterfulgt af behandling instruktioner . Afhængig af den enkeltes kendskab til homøopati og sværhedsgraden af sygdom , kan en overvåget behandlingsregime anbefales .

Hvis du har besluttet at søge professionel vejledning til at behandle en knogle læsion ( r ) , International Foundation for homøopati , North American Society of Homøopater , American Homøopatiske Medical Association , National Center for Homøopati og amerikanske Holistisk Lægeforeningen har søgbar mapper, der kan støtte dig .

Bone Læsion Symptomer


Bone læsioner er også kendt som knogle tumorer . Nogle er ikke-kræft , mens andre er kræft . Primær knoglekræft begynder i knoglen og adskiller sig fra kræft , der begynder et andet sted i kroppen og breder sig til knoglerne ( sekundære knogle kræft ) .

Symptomerne kan omfatte hævelse , smerte , svaghed eller træthed , og i nogle tilfælde kan der ikke være nogen symptomer . For at starte homøopatisk behandling , er det nødvendigt at identificere de symptomer forbundet med knoglen læsionen .

Retsmidler


Homøopati retsmidler er symptom-specifikke . Som et resultat , for at finde den bedste løsning , en persons symptomer relateret til hendes ben læsioner skal identificeres. Der er to primære ben læsion behandlingsmetoder-den første er at målrette sygdom som primært er en knoglesygdom , mens den anden metode er at behandle kræft .

asafoetida er et middel til knogle-relaterede symptomer , som omfatter udledninger , ømhed og kedelig dunkende smerter , mens Calcarea fluorica behandler knogle udvidelser som den erfarne følgende tænder udvinding .

I mellemtiden , Cadmium er et cancer middel . Cadmium Metallicum specifikt behandler knoglekræft symptomer såsom svær ledsmerter , mave- problemer , hovedpine og følelsesløshed i hænder og fødder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------