Position: hotel888 > 4 >

hvad er chancerne for at overleve med kolon & leverkræft ?

   Colon og leverkræft er to selvstændigt forskellige kræftformer , men de bliver tilsluttet, når metastaser forekommer . Når tyktarmskræft breder sig til leveren , er sygdommen kendt som metastatisk tyktarmskræft i stedet for leverkræft

leverkræft


. Stand-alone leverkræft er strengt inden for leveren . Det er ikke spredt sig fra et andet organ . De fem-års overlevelse chancer for lokaliseret leverkræft er 21 procent , ifølge American Cancer Society .

Colon Cancer


Tyktarmskræft alene vil blive diagnosticeret i én ud af hver 19 amerikanere ifølge MD Anderson Cancer Center . Overlevelse for tidlig diagnose og intervention er næsten en 90 procent kur .

Metastatisk Resultater


Når tarmkræft breder sig til leveren , inddragelse af tyktarmen og leveren mindske chancerne for overlevelse . Kirurgisk fjernelse af levermetastaser er den eneste mulighed for overlevelse , ifølge National Cancer Institute . En fem-års overlevelse er fundet i omkring 25 procent af dem, der har opereret for at fjerne kræften i leveren .

Overvejelser

Ifølge Lever Cancer Network , vil leveren regenerere efter kirurgisk fjernelse af svulsten . Der skal være raske blodkar til rådighed for dette at være en mulighed .

Potentielle

Flere tumorer i leveren kan fjerne muligheden for leverresektion på grund af metastatisk tyktarmskræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------