Position: hotel888 > 4 >

hvad er fordelene ved kemoterapi for lungekræft ?

   Kemoterapi er en fælles behandling for lungekræft . En eller flere lægemidler gives enten mundtligt eller intravenøst . Disse stoffer dræbe kræftceller og holde dem fra at dividere og reproducere . De fordele, kemoterapi giver , vil afhænge af den fase af patientens lungecancer

kemoterapi før Lung Cancer Surgery


Hvis din lunge kræft er fanget tidligt , vil du højst sandsynligt har kirurgi . Hvis din tumor er større , kan du modtage kemoterapi at skrumpe det , og dette vil bidrage til en bedre kirurgisk resultat .

kemoterapi efter Lung Cancer Surgery


Læger kan anbefale et kursus i kemoterapi efter kirurgisk fjernelse af din lunge tumor. Ifølge Yale New Haven Hospital , undersøgelser tyder på patienter, som får kemoterapi efter lungekræft kirurgi havde bedre overlevelsesrater og længere perioder for at være kræft-fri i forhold til dem , der ikke gjorde.

fremskreden kræft


I tilfælde af fase 4 lungekræft , kemoterapi er den første linje af behandlingen . På dette tidspunkt, kan du ikke helbrede din kræft , men kemoterapi behandlinger kan beskedent forlænge overlevelsen og mindske sværhedsgraden af symptomer som smerter og åndenød .

Gavnlige Kemoterapi Lægemidler til Lung Cancer

Følgende lægemidler har vist størst gavn for behandling af lungekræft , og du kan modtage en eller en kombination af disse lægemidler. De omfatter ifosfamid , mitomycin , vinorelbin , cisplatin , gemcitabin , paclitaxel , docetaxel , doxorubicin , etoposid , pemetrexed og toptecan .

Overvejelser

Vær forsigtig med at tage antioxidanter og andre naturlige kosttilskud , mens de gennemgår kemoterapi . Mens nogle kosttilskud er blevet observeret til at øge effektiviteten af visse kemoterapi narkotika , har nogle vist sig at nedsætte deres effektivitet . Brug ikke kosttilskud uden at tale med din læge først , arbejde med en onkolog velinformerede om naturlige kræftbehandling , hvis du ønsker at indarbejde disse behandlinger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------