Position: hotel888 > 4 >

hvad er meningen med gule gummi eller plast armbånd ?

   Den LIVESTRONG armbånd er blevet et budskab om håb siden 2004 . Udviklet af Lance Armstrong i et partnerskab med Nike , de tynde gule armbånd blev en populær mode tilbehør til nogle og et budskab om håb og forståelse for dem med kræft-især blærekræft

Historie


I 1996 blev verdenskendt cyklist Lance Armstrong diagnosticeret med en avanceret form for testikelkræft , som bredte sig til hans underliv , hjerne og lunger . Efter at have overvundet sygdommen i 1997 , udviklede han Lance Armstrong Foundation , der finansierer kræft efterladte . I 2003 LIVESTRONG. com var blevet en online kilde for kræft overlevende . Den LIVESTRONG armbånd iværksat i 2004 og " Wear gul, LIVE STRONG " -kampagnen begyndte .

Betydning


Den gule bånd eller gul armbånd er et budskab om håb til folk med blærekræft . For så vidt angår den LIVESTRONG armbånd , var den gule farve er vedtaget fra Tour De France , som Armstrong konkurrerer i. Det rejser også penge til kræftforskning og støtte grupper /fonde forpligtet til at hjælpe dem, der lider af kræft .

Hvor kan jeg købe


Mest sportsudstyr butikker vil bære dem . Detailsalgsprisen er $ 1 . Du kan også finde dem online på flere hjemmesider ( se Resources ) . Vær dog opmærksom på , at der er knockoffs og efterlignere . Hvis du køber en knockoff , kan provenuet ikke går til Lance Armstrong Foundation . Den LIVESTRONG Armbåndet er unisex og kan bæres af både unge og gamle .

Lance Armstrong Foundation i dag

Siden grundlæggelsen i 1997 har Lance Armstrong Foundation åbnet efterladte klinikker i hele landet , uddelte mere end 261. 000 " Living After Cancer Treatment " brochurer , uddelt 34. 000 " LIVESTRONG overlevende Notebooks " til kræft overlevende , og holdt mere end 620 græsrods arrangementer på tværs af USA på LIVESTRONG Day .

Andre Kræft Armbånd

Beaded og metal armbånd findes også for forskellige cancer oplysningsprojekter . Disse er lavet af fonde eller endog enkeltpersoner med kræft , der bruger det overskud til gavn for forskning og øge kendskabet til deres årsager . Nogle andre kræft årsager er repræsenteret på samme måde med farve armbånd , den specifikke farve angiver årsagen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------