Position: hotel888 > 4 >

hvad er prognosen for modermærkekræft i lymfeknuderne ?

   Melanomer er den mest dødelige form for hudkræft . Tumor tykkelse , samt inddragelse af lymfeknuder , ofte viser kræft scene , samt at den langsigtede prognose

Melanom


melanom begynder i cellerne i din hud , der producerer din huds farve ( pigment ) . Selv melanom er typisk en alvorlig form for hudkræft , kan det også begynde i øjnene eller indre organer .

Iscenesættelse


Udbredelsen af modermærkekræft til lymfeknuderne , og tykkelsen og dybde af tumoren , er kriterier , der anvendes til at bestemme melanom fase ( I-IV ) . Trin I til III har den bedste prognose , mens trin IV og V har den største chance for tilbagefald og en negativ resultat .

Sentinel Node


melanomer kan sprede sig og invadere lymfeknuderne . Den første node ( r ), at det når kaldes sentinel node . UCLA forskere har fastslået, at kræftceller , der invaderer sentinel node effektivt kan deaktivere immun kapaciteter af lymfeknude , der gør det muligt kræft til lettere fordelt over hele kroppen .

Behandling med lymfeknude inddragelse

I de forløbne år , læger fjernede alle lymfeknuder i nærheden af primær tumor . Men på grund af de alvorlige bivirkninger fra udbredt lymfeknude fjernes , har lægerne revideret denne protokol til at omfatte fjernelse af bare sentinel node .

Prognose

Din prognose for overlevelse bliver meget højere , hvis din melanom bliver fanget tidligt, og har ikke spredt sig til lymfeknuderne . Lymfesystemet giver en udbredt kanal for kræftceller at distribuere i hele kroppen , hvilket gør behandling , og en kur , vanskelig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------