Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan gå igennem en bryst biopsi med et minimum af smerte og stress

  Skulle din diagnostiske mammografi afslører , at dit bryst klumper kunne indikere, at du har brystkræft , vil lægen foretage en bryst biopsi så hurtigt som muligt . Brystet biopsi tager 30-45 minutter. Her er nogle skridt, du kan tage for at overleve Breast Biopsi med et minimum af smerte og stress

Du skal bruge: .
Bær en todelt outfit , så du kun behøver at fjerne din top
. .
En positiv holdning .
.


1 .
Bær en to -delt outfit , så du kun skal fjerne din skjorte og bh .
2 .
Du kommer til at ligge med forsiden nedad på et bord , der har et hul i midten . Bordet er hævet op flere inches , så lægen og sygeplejersken nemt kan sidde under bordet . Brystet vil blive indsat i dette hul . De komprimere brystet i en skruestik til at holde det stille. Vice er lidt ubehageligt . dog er det ikke ulidelig lide mammografi
Lægen eller sygeplejersken vil give brystet et skud eller to af Novocain til følelsesløs brystet . Det er den mest smertefulde del af brystet biopsi . Deres mål er at tage billeder af det faste , og at uddrage nogle væv fra brystet fikserede at blive diagnosticeret . Resultaterne af biopsi enten vil afsløre , at det er godartet eller som stamme af kræft , du har skal det maligne . Det tager omkring 24 timer at modtage diagnosen

3
Vær forberedt på at føle trække og sondering fornemmelser . men det bør ikke være smertefuldt . Hvis det er , så lad din læge vide, så han eller hun kan administrere flere Novocain .
4 .
Under biopsi , tage dybe , beroligende vejrtrækninger hele vejen igennem. Træk vejret dybt og roligt som du ville gøre, hvis du var at komme tæt på at falde til sove . Lad dig bare glide .
5 .

Prøv at holde afslappet og halte. Træk vejret ind i smerten . Du kan selv ønsker at forestille sig , at hvidt healing lys er fylde dit bryst . Hvis du spændt op i det område på brystet , vil det kun være mere smertefuldt . Hvis du kan stræbe efter at slappe af ind i smerten , vil det resultere i , du bliver praktisk taget smerte- fri .
6 .
ikke tælle minutter, eller bekymre sig om hvor meget tid der er gået , eller hvordan meget tid der er tilbage til at gå . Det vil simpelthen få dig til at føle sig mere stressede. Du skal blot stole på , at biopsi kun kommer til at vare så længe det er nødvendigt at så de kan udtrække målvævet at blive undersøgt af en patolog . Lægen og sygeplejersken er travle mennesker . De har ingen intentioner om at forlænge den . Når de får hvad de har brug for , så du kan få en endelig diagnose , vil biopsi komme til en ende .
7 .
Fokus på ting, du finder behageligt . Måske tænker en film , du ser virkelig frem til at se , når det kommer ud . Tænk på en film eller tv- show du for nylig har set det var meget overbevisende . Tænk på en bog , du har læst . Bede. Tænk på scener i naturen, er virkelig smukke . Gør dit bedste for at fokusere på noget , som du finder behagelige .
8 .
Efter biopsi er overstået , vil sygeplejersken tage to eller tre sidste billeder af brystet ved hjælp af mammografi maskinen . Det er ikke nær så ondt som før , da hun ved præcis, hvor det faste befinder sig, derfor har hun ikke at presse brystet så stramt .
9 .
Hvis du har kræft , vil lægen give dig et valg af en onkolog kirurg og en behandlende læge , som vil gå igennem dig gennem hele din brystkræft rejsen .

10 .
Sygeplejersken vil lægge en klæbepude på placeringen af indsnit at fange eventuelle blødninger . Det er meget mere normalt IKKE at have en stor mængde blod .
Sygeplejersken vil også give dig en lille ispose , at du bærer inde i din bh . Du bære det for tredive-fyrre minutter. Så kan du placere den i fryseren i 20 minutter til fryses igen . Så bære den igen for tredive-fyrre minutter. Suppleant denne proces indtil sengetid . Jo mere tid du anvender tryk med isen pack , jo bedre mulighed for at kontrollere enhver blødning , til at sænke hævelse af brystet , og til at afbøde eventuelle følelser af smerte eller ubehag .

gode råd og advarsler


 • Du vil måske fokusere på mantra om " jeg ser godt ud. Jeg føler mig godt . Jeg er sund og helhed. "Hvis din læge har allerede sagt , hvad du har , er helt sikkert ondartet kræft , hvorefter der tilsættes denne sætning til din mantra : "Jeg er en brystkræft overlevende . »Efter alt , har medicin forbedres. Der er tusindvis af brystkræft overlevende derude . Der er al mulig grund til, at du med held kan slutte sig til deres rækker .
 • Læs min artikel " Hvordan til at holde ud af visionen for en sund-Body Outcome " på http://www. ehow. com/how_5826512_hold- ud -vision-healthy_body-outcome. html . Det kan hjælpe .
 • Læs min artikel " Hvordan at undgå at spille en Tug of War Game med Gud " på http://www. ehow. com/how_5826537_avoid-tug-war-game-god. html . Det også kan hjælpe .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------