Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan opdage brystkræft (og andre kræft ) ved hjælp af digital infrarød termografi eller medicinsk IR-billeddannelse

  Afsløring Cancer med infrarød Termografikameraer kan redde liv ! Brug af Digital Infrarød Thermal Imaging ( almindeligvis kendt som medicinsk Infrarød Imaging ) kan hjælpe med at opdage kræft , overvåge sygdomme og screene for feber . Alle gjort uden stråling , ingen fysisk ubehag , og helt noninvasive

Du skal bruge: .
FDA-godkendte Medicinsk Infrarød Billedbehandling Kamera
Patient.
screening værelse .1 .
Patient protokoller som fastsat af Dr. William Cockburn
* Patienten bør instrueres mindst 24 timer før undersøgelsen og bør ikke gøre følgende :
* En kølig badekar eller brusebad er tilladt , men ikke en varm en i mindst to timer før undersøgelsen .
* Armen gruber eller andre dele af kroppen , der skal undersøges , ikke kan barberet den dag af undersøgelsen ,
* Drikkevarer , der indeholder koffein eller alkohol bør ikke indtages i 24 timer før eksamen .
* Brugen af lotion , skal cremer , deodorant , antiperspirant , parfume eller talkum pulver også undgås .
* Patienten kan ikke solbrændt , ikke har haft kiropraktik , fysioterapi eller massage terapi i 24 timer forud for den termiske behandling , medmindre kontraindiceret af en læge .
* Patienten bør gøre en liste over al medicin , urter og kosttilskud taget den dag , og de bør foretage denne liste til rådighed for den tekniker , som skal derefter videregive disse oplysninger til tolkning lægen . Du bør ALDRIG stoppe med at tage din medicin baseret på en termografering lab krav uden først at indhente skriftlig godkendelse fra din læge , er de grundlæggende protokoller for patienten at følge .
2 .
Indstil kameraet op på et stativ og begynde at tage billeder . Sørg for at få dit fokus , afstand og rækkevidde korrekt-. alt andet kan ændres med din termisk imaging software
3

Send billederne til en læge uddannet i termografering til fortolkning . Bemærk, at nøjagtigheden til påvisning kræft kan være så højt som 96 % , hvis en uddannet termografering og læger kan evaluere oplysninger .

gode råd og advarsler


 • Breast termografering er en klinisk diagnostisk procedure , som bruger meget specialiserede infrarøde kameraer for at måle varmen kommer fra kroppen , i dette tilfælde , brystet . Termografi er blevet godkendt til dette formål i mange år af det amerikanske FDA ( USA Food and Drug Administration ) og i de sidste to år (2001-2002 ) mange nye læger og teknikere har indtastet felt .
 • Med stigningen i brystet termografering popularitet kommer chancen for at du har en undersøgelse udført af ikke-certificeret eller ordentligt uddannet praktiserende læger. Der er også mange personer, som er fremme termografi simpelthen at bygge der praksis , sælge vitaminer eller andre sundhedsmæssige ydelser , og så man skal udvises , når der vælges en termografisk lab . Hvorfor den ståhej ? Fordi termografering er en ureguleret industri med nogen obligatorisk certificering krav .
 • Tal med din læge forud for at få en screening .
 • infrarøde kameraer kan lejes hvis det er nødvendigt .
 • Besøg http://www. MedicalIR. com for mere information
 • Det er afgørende for udfaldet af kvalitet termisk billeddannelse, at patienten får instrukser og protokoller forud for deres cancer undersøgelse , da der er mange faktorer som kan skabe falske resultater på Termogram ( termisk billede taget af et infrarødt kamera ) .
 • Mens det er let for lægmand at spotte termiske uregelmæssigheder i billedet . Det tager en uddannet læge at afgøre , hvad disse anomalier er, og hvis de kræver yderligere undersøgelser .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------