Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan vide , hvad din bugspytkirtel symptomer kan betyde,

  Pankreatisk symptomer kan variere baseret på , hvad en del af bugspytkirtlen er ramt, og hvis den har spredt sig . Bugspytkirtlen er en kirtel omkring 6 inches lang , der er formet som en tynd pære liggende på siden . Den bredere ende af bugspytkirtlen kaldes hovedet, er den midterste del kaldte kroppen , og den smalle ende kaldes halen . Bugspytkirtlen ligger bag maven og foran rygsøjlen . Det kan ikke mærkes under en fysisk eksamen eksamen og er placeret bag andre organer såsom mave , lever , milt , galdeblære , og tyndtarmen .
bugspytkirtlen gør nogle fantastiske ting for kroppen . Du har brug for det at leve. Her er de symtoms for at se , at fortælle dig der kunne være et problem
1 .
Gulfarvning af hud og øjne . Gulsot , en tilstand præget af gulfarvning af hud og øjne almindeligvis opstår i mennesker kræft i bugspytkirtlen. Det sker, når et forhøjet niveau af bilirubin i blodet . Dette kan forekomme, når en svulst helt eller delvist blokerer galdegangene , bremse strømmen af galde .
2 .
mavesmerter. Mavesmerter er fælles symptom på kræft i bugspytkirtlen. Det sker normalt på den øvre del af maven og kan endda udstråle på ryggen . Mavesmerter kan forværre når den ligger ned eller 3-4 timer efter et måltid

3 .
utilsigtet vægttab . Samtidig med at tabe vægt uden at prøve , kan budt velkommen af mange , men det kan indikere noget er galt . Igen , utilsigtet vægttab er et almindeligt symptom på kræft i bugspytkirtlen , og en, der er normalt en af de første symptom oplevede sammen med mavesmerter . Vægttab er almindeligt i mange typer af kræft og andre godartede forhold.
4 .
Kvalme /opkastning . Igen , en anden vag symptom på kræft i bugspytkirtlen , der er udbredt blandt mange andre forhold . Uspecifikke symptomer , som kvalme , . ofte resultere i en forsinkelse i en bugspytkirtelkræft incidensdato
5 .

appetitløshed Appetitløshed er et symptom på hundredvis af sygdomme og tilstande , herunder kræft i bugspytkirtlen . Det kan signalere noget alvorlig eller endog være relateret til noget så lille som en mave virus . Når symptomerne er vage sådan , medicinske tests er nødvendige for at gøre en præcis diagnose .
6 .
kløende hud . Kløende hud er et mindre almindeligt symptom på kræft i bugspytkirtlen. Igen , en vag symptom , men når det kobles med en anden symptom som mavesmerter eller gulsot , kan det være betydelig i at lave en mere nøjagtig , rettidig diagnose . Desværre , når nogen med udiagnosticeret kræft i bugspytkirtlen oplever kløende hud , er det ofte fejldiagnosticeret som en dermatologisk betingelse .
7 .
Uventet debut af diabetes . I nogle tilfælde kan bugspytkirtelkræft hindre bugspytkirtlen evne til at producere insulin , hvilket resulterer i diabetes . Det er vigtig bemærkning , at de fleste mennesker udvikler diabetes på grund af årsager relateret til kræft i bugspytkirtlen .

8 .
Ændringer i afføring og urin farve . Urin kan blive meget mørkere , mens afføringen taber deres brune farve , bliver en bleg , ler farve . Dette skyldes ofte den galdegang blive blokeret . Afføring kan også have en mærkelig , stærk lugt eller flyde , hvis de har for højt fedtindhold .

gode råd og advarsler


 • Hvis du oplever nogen af disse Bugspytkirtel symptomer se din læge . Selv om de ikke er relateret til kræft i bugspytkirtlen i sidste ende , er de symptomer , der berettiger en medicinsk vurdering . Mere end sandsynligt , behøver du ikke har kræft i bugspytkirtlen . Du skal vide , at kræft i bugspytkirtlen er sjælden-. kun 38. 000 nye tilfælde af bugspytkirtelkræft blev diagnosticeret i 2008
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------