Position: hotel888 > 4 >

hvordan man op med at ryge med en tobak videnskabsmand

  Som en australsk , mig være afstumpede lad , KUN en ryger ved, hvor blodig svært det er at give op . KUN en ryger kender frygten for ikke flere cigaretter , nogensinde . KUN en ryger kender , hvor ofte de har tænkt på at give op , har forsøgt at give op , og har undladt , der forlader dem følelsen utilstrækkelig , og demoraliserede .
jeg var en storryger , arbejdede jeg i mange år i forskning for tobaksindustrien og med mine hemmeligheder og mit system , kan du stoppe med at ryge .
Jeg er ikke på udkig efter overmenneskelige engagement , overmenneskelige viljestyrke , eller det overmenneskelige fokus er nødvendig for at tage en kold tyrker på en af de nastiest , mest farlige og vanedannende vaner kendt for menneskeheden. Hvis du havde nogen af disse overmenneskelige egenskaber ville du have afslutte nu .
jeg tilbyde disse hemmeligheder til dig , rygeren , der ønsker at holde op , der har måske prøvet at holde op mange gange , forsøgt at skære ned mange gange , . der føler noget dårlig samvittighed over at ryge og ved hemmelighed , at de burde give op , men som sandsynligvis har for vane og belønninger af cigaretrygning

Du skal bruge:
et behov for at holde op med at ryge

.
1
Enhver god , godt planlagt og vellykket system til at hjælpe dig holde op bør indeholde strategier for dig at blive en succes som følger-?
Du skal forberede dig ordentligt for programmet. Beslutte at holde op og gør ikke en stor ting ud af det med dig selv
? Du skal vælge det rigtige tidspunkt i dit liv til at begynde at holde op . Vælg så rolig en periode i dit liv som muligt .
?

2 .
? Udarbejde en plan for gradvist at reducere rygning i dit liv . Du begyndte at ryge gradvist , bør du stoppe på samme måde .
? Har du ikke en " op med at ryge dag " i planen . Har en forlade dag i din plan , når du vil stoppe med at ryge for evigt er noget vrøvl . Det vil sidde der på bagsiden af dit sind bliver mere og mere overhængende , og mere og mere udfordrende som dagen nærmer sig .
3 .
mulighed for midlertidig fejl . Du vil sikkert mislykkes og måske har en cigaret på et eller andet tidspunkt i din plan , give mulighed for det , og planlægger at håndtere det .
? Lad ikke skyld i din plan . Når og hvis du undlader ikke tillader skyld at komme til dig , hvis du gør , er du dømt til at mislykkes .
? Sørg for at du forstår og håndtere eventuelle vægtøgning , sult, og venner, der forsøger at få dig tilbage om røg .
? ikke tælle daglige cigaretter som en del af dit stoppe planen . Enhver plan , der rationer cigaretter på daglig , ugentlig eller månedlig basis vil næsten helt sikkert fejle .
? Tag dig god tid . Har ingen faste slutdato at holde op med at ryge . Du vil stoppe , når du er klar og ikke før .

gode råd og advarsler • Få fuld infromation fra www. justdontsmoke. com. au
 • Vær omhyggelig med at styre din vægt
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------