Position: hotel888 > 4 >

levealder , når tyktarmskræft metastaserer til lungerne

   Prognosen for patienter, der lider af kræft i tyktarmen , der har spredt sig til lungerne ikke er gunstig . Ifølge National Cancer Institute ( NCI ) , vil kun 11,3 procent af disse patienter stadig være i live fem år efter diagnosen er stillet

. Stage IV


Kræft er klassificeret i flere faser ( typisk I til IV) , som angiver hvor langt de maligne sygdomme har spredt sig . Merck Manual siger , at når tyktarmskræft har nået fjerne kropsdele , såsom æggestokke , lever og lunger , det er i fase IV .

Stage Sammenligning


I modsætning til 11,3 procent i forhold fem år overlevelsesraten for trin IV patienter , mennesker med lokaliseret coloncancer ( fase I ) har en relativ femårsoverlevelse på 90,8 procent , ifølge NIC .

Surgery


The American Cancer Society ( ACS ) rapporterer, at operation vil formentlig ikke slippe af med stadie IV tyktarmskræft , hvis tumorer er store og rigelig . Men hvis tumorer er små , kan kirurgi øge den forventede levetid .

Kemoterapi

narkotika, eller kemoterapi , kan bruges til at forsøge at skrumpe store tumorer . Dog vil kemoterapi ikke helbrede sygdommen på dette sene tidspunkt .

Overvejelser

ACS anbefaler , at trin IV patienter stiller deres læge om at deltage i kliniske forsøg . Disse programmer teste effektiviteten af nye behandlinger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------