Position: hotel888 > 4 >

levetiden for fase fire lungekræft

   Lungekræft er en af de mest dødbringende og aggressive kræftformer . I modsætning til visse kræftformer , store gennembrud i behandling og forbedringer i overlevelsen satser er mangler . Udtrykket " fase 4 "angiver lungekræft har spredt sig til fjerntliggende steder i kroppen såsom lever eller knogler

Bestemmelse Prognose


Læger anvende data , der samler mange mennesker stadig bor fem år efter diagnose med en bestemt type og stadium af kræft . Disse data hjælper lægen bestemme en prognose , men ingen kan absolut forudsige, hvor lang tid en person vil overleve en bestemt kræftsygdom.

Etape 4 småcellet lungekræft


Små cellet lungekræft tegner sig for 10 til 15 procent af lungekræft Ifølge American Cancer Society . Det begynder i midten af lungerne i nærheden af bronkier og kræftcellerne er mindre end normalt . Mens det er mindre almindeligt, er det som regel mere aggressiv . De fem-års overlevelse skæbne for fase fire småcellet lungekræft er 2 procent , Kræftens Bekæmpelse rapporter .

Ikke-småcellet lungekræft


Ikke-småcellet lungecancer tegner sig for størstedelen af kræft og er opdelt i tre undertyper , der bestemmes af sted , siger den amerikanske Cancer Society . ACS rapporter en fem-års overlevelse på 2 procent .

Overvejelser for behandling

Behandlinger for denne etape af lungekræft varierer . Kemoterapi og strålebehandling kan være en mulighed afhængig af, hvor det har spredt sig . I fjerde fase lungekræft sigter behandlinger til at lette symptomer og eventuelt forlænge overlevelse . Din læge kan diskutere fordele og ulemper ved forskellige behandlinger.

Clinical Trials

Kliniske forsøg er altid gang for alle faser af forskellige kræftformer . Hvis du er interesseret i at prøve nye behandlinger til at forlænge overlevelsen , kan du overveje at deltage i en retssag . Din læge kan hjælpe dig med at finde de nødvendige oplysninger. Du kan også ringe til National Cancer Institute på 1 -800- 4- kræft eller besøge dets hjemmeside på cancer. gov .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------