Position: hotel888 > 4 >

mest pålidelige test til påvisning af brystkræft i høj risiko kvinder

   Ifølge National Cancer Institute ( NCI ) , er en høj kvalitet mammografi den mest pålidelige test til påvisning af brystkræft . Men den American Cancer Society anbefaler en kombination af mammografi og MR i højrisiko kvinder

Mammografi


Mammografi er lav-dosis røntgenbilleddannende . Mammografi kan hente nogle brystet abnormiteter , såsom microcalcifications , at MR og ultralyd ikke kan .

MR


MRI -maskiner tage meget detaljerede billeder af brystvæv uden brug af stråling . MRIs bruges til yderligere at vurdere anomalier konstateret under mammografi og kan give en bedre udsigt over den tætte brystvæv almindeligt hos yngre kvinder.

Kombination Detection


The American Cancer Society anbefaler høj risiko for kvinder får en MR , når de gennemgår deres årlige mammografi . Fordi MRIs er mere følsomme end mammografi , kan de være i stand til at hente en ondartet på et tidligere udviklingstrin .

Overvejelser

Ifølge NIC , kan falsk -positive aflæsninger være et problem med MRIs . Maskinerne kan ikke altid se forskel mellem en godartet og en kræftknude .

advarer

Den Susan G. Komen Foundation forlydender om, at kvinder, som udfører en af de brystkræft gener kan være en øget risiko for at udvikle brystkræft form ioniserende stråling-det samme stråling, der udsendes i løbet af en mammografi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------