Position: hotel888 > 4 >

neurologiske symptomer på kræft i æggestokkene

   Når kræft i æggestokkene opstår, kan det føre til neurologiske symptomer , der ikke har nogen relation til æggestokkene overhovedet . Dette kaldes en paraneoplastic syndrom og opstår, når biprodukter fremstillet af kræft ind i blodbanen og rejser til andre områder af kroppen , der forårsager symptomer . Ikke alle kvinder vil opleve neurologiske symptomer , som kan forekomme før eller efter diagnosen kræft i æggestokkene

Prikken


Nogle kvinder vil opleve snurren i hænder og fødder , selv efter kemoterapi eller anden behandling for kræft .

Ataksi


Ataksi af lemmerne har også blevet oplevet af kvinder , der lider af kræft i æggestokkene . Ataksi er en tilstand, hvor muskuløs bevægelse bliver kompromitteret , men det kompromitterede muskelbevægelser ikke skyldes tab af muskeltonus eller svaghed .

polyneuropati


polyneuropati opstår, når de perifere nerver stop fungerer korrekt , hvilket fører til yderligere neurologiske symptomer såsom som svaghed , nedsat reflekser og tab af sensation .

Vertigo

Et andet neurologiske symptom , svimmelhed , forekommer, når de berørte enkelte føles som om det omgivende miljø er spinning eller flytte .

artikulationsforstyrrelser

Nogle kvinde kan opleve dysartri , som er en tilstand, hvor muskler såsom tunge eller læber , bliver svækket eller lammet , hvilket skaber problemer med at tale .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------