Position: hotel888 > 4 >

ondartet nyre tumor prognose

   En ondartet nyre tumor viser nyrekræft . Din prognose afhænger af flere faktorer , hvoraf den vigtigste er den fase af kræft . Flere andre faktorer vil påvirke prognosen samt

Overvejelser om statistikker


Survival statistikker er et værktøj , der anvendes til at bestemme prognose . De mest almindelige er de fem -års overlevelsesrater , som spore antallet af patienter med en bestemt type og stadium af kræft stadig er i live efter fem år.

Stage 1


Etape 1 angiver kræft er begrænset til nyren og er mindre end 7 cm i diameter. De fem-års overlevelsen er 96 procent .

Etape 2


Trin 2 angiver kræft er stadig begrænset til nyren , men er større end 7 cm i diameter. De fem-års overlevelsen er 82 procent .

Etape 3

Fase 3 peger på to forskellige scenarier . I første omgang har kræft bevæget sig ud over nyrerne til binyrerne , fedtvæv omkring nyren , det renale vene og /eller vene forbinder nyrerne og hjertet . Det har ikke spredt forbi Gerota 's fascie , en konvolut af væv , der omgiver nyren , eller at nogen lymfeknuder . Den anden instans viser , at svulsten har ikke flyttet forbi Gerota 's fascia men celler har spredt sig til en eller flere nære lymfeknuder . De fem-års overlevelsen er 63 procent .

Stage 4

Etape 4 nyrekræft omfatter kræfttilfælde, der har bevæget sig ud af Gerota 's fascie og en tilstødende lymfeknude kun kræft, der har invaderet mere end en nærliggende knude , men ikke fjerne dem og kræft , der har spredt sig til fjerntliggende lymfeknuder eller andre organer . De fem-års overlevelsen er 23 procent .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------