Position: hotel888 > 4 >

prostatakræft grade vs etape

   Prostatakræft udvikler sig i prostata , en valnød størrelse kirtel i en mands mænds reproduktive system er ansvarlig for at producere sædvæske . Ifølge National Cancer Institute , er af en sådan kræft mest udbredt hos ældre mænd

Grad Betydning


Karakteren tildeles kræftceller angiver, hvor aggressive de er . Målingen afspejler, hvor meget cancervævet adskiller sig fra raske væv og hvor sandsynligt det er kræft , vil sprede sig hurtigt .

Stage Betydning


Scenen er forbundet med kræftceller afspejler , hvor langt de har spredt . Denne måling er en af flere faktorer, der bestemmer, hvordan lægerne skal behandle kræft .

Grad funktioner


Der er ni progressive kvaliteter tilknyttet kræftceller baseret på , hvordan de ser ud når det forstørres under et mikroskop . To , det laveste klasse, viser, kræft, er ikke aggressiv . Ti , den højeste kvalitet , viser kræft, som er meget aggressive .

Stage funktioner

Der er fire kræft faser . Stage en kræft er stadig begrænset til prostata ; fase kræft er mere alvorligt, men forbliver i prostata ; tredje fase kræften har spredt sig til omkringliggende væv , og fjerde fase kræften har spredt sig til andre områder af kroppen eller lymfeknuder

. Overvejelser

Patienterne er mere tilbøjelige til at overleve prostatakræft med et lavere trin på opdagelse . En patients alder og generelle sundhedstilstand vil også påvirke hans prognose .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------