Position: hotel888 > 4 >

symptomer som følge af intrakranielt tryk af en hjernesvulst

   Skade og svulster , der påvirker hjernen , kan forårsage intrakranielt tryk , der er øget tryk i kraniet som følge af en ophobning af væske eller en hævelse af hjernen . En bred vifte af symptomer kan identificere intrakranielt tryk

Hovedpine


Hovedpine er en af de mest almindelige symptomer opleves af personer med en hjernesvulst . Hovedpine kan komme og gå ofte være mere vedholdende i de tidlige timer af dagen eller forværres af aktivitet .

Mass Effect


Mass Effect er en tilstand, der opstår , når hjernen er komprimerede eller fordrevet på grund af det intrakranielle tryk . Symptomerne omfatter opkastning , døsighed , kvalme og diverse vision ændringer såsom dobbelt syn eller slørethed .

psykiske eller adfærdsmæssige ændringer


hjernesvulster og intrakranielle tryk kan også forårsage ændringer i adfærd , såsom sløvhed . Det kan også forårsage ændringer i hukommelsen , sans for balance og tale .

Yderligere Symptomer

ramte patienter kan også opleve opkastning , ringen for ørerne , kvalme eller varierende grader af høretab .

Anfald

Nogle personer kan opleve anfald , men anfald kun betragtes som et symptom på en hjernesvulst , hvis der ikke tidligere har haft eller sygdom relateret til anfald findes.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------