Position: hotel888 > 4 >

Derfor brystvæv biopsi er ikke sikker

   En bryst biopsi er nødvendig , når diagnostiske tests tyder på brystkræft . Selv om det er vigtigt at opdage brystkræft tidligt , er det også nødvendigt at forstå de risici af proceduren

Indikationer


Et bryst biopsi er berettiget , hvis en mammografi eller ultralyd viser en mistænkelig masse . En biopsi vil også være nødvendig, hvis en håndgribelig masse er til stede , selvom mammografi eller ultralyd er negativ .

Typer af Biopsier


Et centralt biopsi bruger en nål til at hente et stykke væv under ultralyd eller mammografi . Dette øger pålideligheden af de eksamen , da lægen kan se brystet massen i realtid . En anden form for biopsi er en excisional biopsi . Dette sker i en operationsstue , og hele massen er fjernet og undersøgt af en patolog .

Anæstesi Risici


En excisional biopsi medfører større risiko , da patienten er under fuld narkose . Risici i forbindelse med anæstesi , herunder aspiration af væske i lungerne , varians i blodtryk, hjerterytme eller slagtilfælde . Generel anæstesi risici er af en større problem med stigende alder .

Needle Biopsi Risici

Needle biopsier kan forårsage rødme , ømhed og hævelse i biopsi webstedet . Da blødning er en bekymring , er patienten som regel rettet til at stoppe alle aspirin behandling og eventuelle blodfortyndende midler dage før proceduren. Hvis udstyret ikke var steriliseret korrekt, eller lægen ikke bruge sterile forhæng og handsker , kan smitte ske fra kanylen ind i kroppen . Den alvorligste risiko, med en nål biopsi er pneumothorax . Det er her lungen er punkteret , og luften er utæt . Hvis dette sker , vil en kiste rør skal placeres , og patienten vil være indlagt på hospitalet . Pneumothorax er en større bekymring , når brystet masse ligger meget tæt på brystvæggen .

Post Biopsi Komplikationer

Begge biopsier vil forårsage arvæv i området i brystet masse . Fremtidige mammografi kan blive hæmmet af arvæv og kan skjule abnormiteter . Hvis biopsi er udført , skal patienten omhyggeligt screenes i fremtiden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------