Position: hotel888 > 4 >

Hvad er symptomerne på slutstadiet af lungekræft ?

   Slutstadiet eller avanceret lungekræft er en dødelig sygdom . Den mediane overlevelse efter diagnosen af fremskreden lungekræft er otte til 10 måneder , ifølge overvågning, epidemiologi og slutresultater database

Typer


De mest almindelige symptomer på fremskreden , sent stadium lungekræft omfatter vægttab , smerter i knogler , forstoppelse , tidlig mæthedsfornemmelse , dyspnø , manglende energi , træthed , svaghed og anoreksi , ifølge en 2000 artikel i tidsskrift " understøttende behandling hos Cancer . "

Symptom Udbredelse


De fleste af de anførte symptomer på fremskreden lungekræft er til stede i 50 til 84 procent af patienterne på tidspunktet for diagnosen , ifølge undersøgelsen er offentliggjort i " understøttende behandling hos Cancer ". vægttab mere end 10 procent forekommer i 50 procent af patienterne .

Overvejelser


Patienter med terminal fremskreden lungekræft tendens til at have flere symptomer på tidspunktet for diagnosen , ifølge bogen " Clinical Oncology . "Dette er nævnt som polysymptomatic .

mindre hyppige Symptomer

Andre mindre hyppige symptomer på fremskreden lungekræft omfatter diarré , besvimelsesanfald, kløe , tremor og ømhed . Strømafbrydelser forekomme i 3 procent af patienter diagnosticeret med fremskreden lungekræft , ifølge undersøgelsen er offentliggjort i " understøttende behandling hos Cancer ". Strømafbrydelser har tendens til at være forbundet med yngre patienter .

Ekspert Insight

De fleste patienter vil opleve smerter enten i brystet , knogler eller andre dele af kroppen , ifølge bogen " Clinical Oncology . " Smerter i knoglerne er på grund af tilstedeværelsen af metastatisk lungekræft i knoglen . Brystsmerter skyldes den voksende tumor trykke på en af de store vener i brystet . Hovedpine er på grund af tilstedeværelsen af metastatisk lungekræft i hjernen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------