Position: hotel888 > 4 >

caesiumchlorid oplysninger

   Caesiumchlorid er en kemisk forbindelse fremstillet af de sjældne metaller cæsium og halogen klor . Formlen er CsCl . De radioaktive form af cæsium kan indarbejdes i caesiumchlorid og anvendt i strålebehandling til behandling af cancer

Programmer


caesiumchlorid bruges som en alternativ medicin til patienter med kræft . Konkret er høj pH behandling med caesiumchlorid til formål at øge pH-værdien af tumorceller , hvorved langsommere deres vækst .

Effektivitet


Der er ikke nogen afgørende bevis for, at høje pH behandling med caesiumchlorid værker . Nogle dyremodeller har vist reduceret tumor vækst, men hvordan der oversætter for mennesker er uklar .

Side Effects


caesiumchlorid har flere bivirkninger , herunder usædvanlige arne rytme , kramper, bevidstløshed og elektrolytforstyrrelser .

Overvejelser

caesiumchlorid er et supplement og ikke en FDA-godkendt lægemiddel . Renhed , effektivitet og dosering angivet af fremstillingen kan ikke verificeres og kan ikke være sikkert for alle .

Historie

Sammenhængen mellem høj koncentration af alkalimetaller i jorden af en region og en lav forekomst af kræft førte forskere til at konkludere, i begyndelsen af 1920'erne , at cæsium var en antitumor middel. Dette blev hurtigt afvist et årti senere . Begrebet høje pH behandling blev introduceret i 1980'erne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------