Position: hotel888 > 4 >

cystisk mesotheliom behandling

   Cystisk lungehindekræft er en form for lungehindekræft , der er sjælden og altid godartede . Selv om det ikke er en form for kræft , er det stadig en alvorlig sygdom , som er svær at diagnosticere , kræver langsigtet overvågning og har symptomer, der kan være smertefuld

Beskrivelse


Cystisk lungehindekræft udvikler sig på peritonium , som er den tynde hinde omkring organer maven . Cysterne , der danner er foret med et lag af godartede mesothelial celler .

Diagnose


Cystisk mesotheliom har vist sig at være vanskelig at diagnosticere . Anvendelse af omfattende immunhistokemiske undersøgelser , elektronmikroskopi , og laboratorieanalyse er alle nødvendige .

Behandling


Behandling måske eller måske ikke være nødvendig , afhængigt af symptomer eller smerter . Til at lindre smerter , dekompression eller en delvis excision kan bruges . Kirurgi , for at fjerne cyster , er normalt den mest effektive behandling .

Hvem Sygdommen rammer

Unge kvinder er mest sandsynligt at blive påvirket af cystisk lungehindekræft . Men da det er en godartet form for lungehindekræft , har det ingen effekt på den forventede levetid .

Advarsel

Selvom kirurgi betragtes som en effektiv behandling , da det fjerner cyster , der er en høj hyppighed af cyste udvikling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------