Position: hotel888 > 4 >

digital vs konventionel mammografi

   Mammografi er blevet brugt til at finde brystkræft siden 1920 . Konventionel mammografi har været den primære undersøgelse værktøj , der anvendes til forebyggelse og afsløring af brystkræft . Den næste generation af teknologi , eller digitale mammografi , er det seneste fremskridt inden for mammografi

Definition


Konventionelle mammografi bruger " en lav-dosis x-ray -system til at undersøge bryster . Denne ikke-invasiv x-ray ( røntgenbillede ) udsætter en del af kroppen til en lille dosis af ioniserende stråling til at producere billeder af den indvendige side af kroppen, " forklarer Radiologisk Society of North America .

Forskelle


Digital mammografi kaldes full- feltet digital mammografi eller FFDM . radiologiske Society beskriver forskellene mellem disse to typer af billeder. Med digitale mammografi , " x-ray film erstattes af solid state detektorer , der konverterer x-ray signaler til elektriske signaler ligner til digitale kameraer . "

Fordele


Undersøgelser har påvist fordele med digital mammografi , ifølge Medcompare De er : . "Bedre afsløring og diagnosticeringsmuligheder med lavere stråling . Eksamen tager mindre end halvdelen af tiden . Evnen til at tilegne billeder i nær realtid . Færre patient Noteringer på grund af evnen til at forstørre og manipulere billeder . "

Forsikring

Medicare dækker begge versioner af mammografi . Digital mammografi er dyrere , men mange forsikringer companie dækker den slags mammografi . Det er bedst at tjekke med dit eget forsikringsselskab for at sikre specifik forsikringspolice dækning .

udfordringer

Overgangen fra konventionelle mammografi til digital mammografi har været udfordrende for radiologer . The New York Times rapporter " problemer opstår i løbet af overgangsperioden , mens lægerne lære at fortolke digitale mammografi og sammenligne dem med patientens tidligere x-ray film . " Dette problem har resulteret i en stigning af patienter, blevet bedt om at vende tilbage til gentage mammografi .

Overvejelser

Der var for nylig kontrovers om, hvornår man vil have mammografi . The American Cancer Society anbefaler " kvinder 40 eller derover har en mammografi hvert år . kvinder med høj risiko bør tale med deres læge om måske begyndelsen hurtigere. " Uanset hvilken mammografi du vælger, ekspertise radiologen og mammografi tekniker er afgørende komponenter til pålidelige testresultater . De fleste sundhedsydelser eksperter er enige om at have en mammografi er en værdifuld diagnostisk værktøj.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------