Position: hotel888 > 4 >

eksperimentel behandling for kræft i æggestokkene

   Mange kræftforskning organisationer såsom National Cancer Institute og MD Anderson Cancer Center , ofte eksperimenterer med forskellige metoder til behandling af kræft i æggestokkene. Mens nogle medvirke til at forlænge en patients overlevelse , andre gør ikke

Modificeret kemoterapi behandlingsregime


japanske forskere gennemført et klinisk forsøg , hvor de gav nogle patienter standard behandling med kemoterapi ( seks cyklusser af carboplatin og paclitaxel hver tredje uge) og andre en modificeret regime ( seks serier af carboplatin hver tredje uge , og en lavere dosis af paclitaxel en gang om ugen ) . Resultaterne viste at dem med den ændrede version havde en 25 procent mindre chance for døden , end dem på standard behandling .

intraperitoneal kemoterapi versus intravenøs kemoterapi


Ifølge Journal of Clinical Oncology , har flere kliniske forsøg vist at patienter , der modtager intraperitoneal ( IP ) kemoterapi , som består af anticancermedicin leveres direkte ind i maven , har en længere overlevelse end dem , der modtager intravenøs ( IV ) kemoterapi . IP kemoterapi har flere bivirkninger end IV , har så lægerne anbefalet at kombinere de to . Når de kombineres , patienter overlever 16 måneder længere end dem , der kun modtager IV behandlinger .

eksperimentel behandling i recidiverende kræft i æggestokkene


Ifølge en artikel om www. sciencedaily. com , har internationale forskere opdaget , at trabectedin , en brugt narkotika til at bekæmpe andre kræftformer , er også effektivt til behandling af recidiverende kræft i æggestokkene . Når de kombineres med standard behandling af kemoterapi , patienter overlevede syv til ni måneder længere end dem på den standard kemoterapi alene .

Kræft i æggestokkene Vaccine

En ny vaccine kan bidrage til at fjerne den igen af kræft hos patienter med epithileal æggestokkene kræft ( den mest almindelige type ) . Vaccinen rejser blodet hos CD4 T-celler og CD8 T-celler . Dette løft til immunsystemet kunne bidrage til at holde kræften i at vende tilbage .

Mislykket forsøg

Kræft i æggestokkene forskning forsøg er i gang , og mens mange har haft succes med at indføre nye behandlinger , mange har fejlet. Det er vigtigt at foretage omfattende undersøgelser , før de deltager i et klinisk forsøg .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------