Position: hotel888 > 4 >

hvad mad eller drikke kan hæve din PSA niveauer ?

   Prostata specifikt antigen , eller PSA er et protein produceret af prostata , der findes i sæd . Måling PSA niveauer er en vigtig komponent til at påvise mulige tegn på prostatakræft . Høje PSA i blodet kan være et advarselstegn om en problem med din prostata

Normal PSA


PSA test afslører mængden af PSA påvises i blodet . Ifølge National Cancer Institute , en PSA-niveau under 4 . 0 ng /ml betragtes som normalt.

Brød


A september 2006 " Urologi " journal undersøgelse af 29 australske mænd med prostatakræft konstateret, at de , der spiste spiste hvedebrød oplevede en stigning i PSA niveauer på 40 procent . Omvendt de mænd, der spiste soja-beriget brød havde et fald i deres PSA niveauer på 12,9 procent .

Mejeriprodukter


Et randomiseret , dobbelt-blindt , placebo-kontrolleret forsøg udført af forskere ved Harvard University , der begyndte i 1982 kaldte Physician 's Health Study gennemgået mere end 20. 000 mandlige læger over 11 år, og konkluderede, at der var en moderat stigning i prostata cancer risiko forbundet med øget forbrug af mejeriprodukter .

Red Meat

Spise rødt kød fem eller flere gange om ugen kan øge din PSA niveauer og muligvis bliver fordoblet din risiko for prostatakræft , ifølge forskere på projektet til End Kræft .

Fødevarer Lavere PSA Niveauer

Ifølge Mayo Clinic , spise en kost rig på fuldkorn , frugt og grønt-herunder tomater og broccoli , som indeholder antioxidanter-kan medvirke til at sænke PSA niveauer og nedsætte din risiko for at udvikle prostatakræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------