Position: hotel888 > 4 >

hvordan du får receptpligtig medicin gratis , meds , kemoterapi gratis uden omkostninger

  Hvis du nogensinde har været konfronteret med en kronisk sygdom , kemoterapi og /eller behov for daglige medicin med ingen sygeforsikring eller sygesikring ikke dækker recepter , der er et svar på din situation . Det tager lidt tid og engagement , men det er muligt at finde de fleste receptpligtig medicin lovligt fra medicinalvirksomheder lige her i USA for gratis uden omkostninger

Du skal bruge: .
internetadgang
Fax adgang .
IRS 1040 formularer , valgfrit.
Drug recept fra lægen .


1 .
Hvis du har familiemedlem med en kronisk sygdom , postoperativt , kræver kemoterapi , anti-kvalme meds , og anden receptpligtig medicin og sygesikring politik virker ikke " t dække receptpligtig medicin , læse denne hvordan man finder Receptpligtig medicin , medicin , kemoterapi gratis uden omkostninger . De fleste af college baseret forsikringer ikke har en bestemmelse om receptpligtig medicin dækning .
2 .
Needymeds. org blev foreslået af universitetets apoteket . Hos Needymeds. org , vil du finde hjælp i form af Patient bistandsprogrammer ( Paps ) , som giver medicin uden omkostninger eller med rabat . Mærkenavn og generiske navn receptpligtig medicin fra mange medicinalvirksomheder er medtaget i deres lange liste over tilgængelige medicin . Find din medicin på listen , og klik på navnet . Du bliver nødt til at kontrollere både navn og generiske , hvis du ikke finder det i den første liste . Der kan være flere du har brug for , er fremstillet af forskellige selskaber . Hver farmaceutisk virksomhed har et andet format og krav for at opnå deres medicin . Alt afhængigt af selskabet og undertiden prisen på medicin , du kan få brug for at kontrollere din indkomst . Alle farmaceutiske selskaber er anført i alfabetisk rækkefølge som er generiske og mærker af receptpligtig medicin , kemoterapi og medicin .

3 .
Der er også en liste over gratis eller billige klinikker, tilbyde sundhedsydelser gratis , mod et mindre gebyr , eller på en glidende skala . Børsnoterede er statslige programmer, som tilbyder hjælp til beboerne . Der er også en liste for børneprogrammer . Du kan spare op til 75 % på receptpligtig medicin med gratis NeedyMeds stof rabatkort . Der er ingen økonomiske , alder eller bopæl restriktioner , til rådighed for alle USA beboere , gratis receptpligtig medicin . Der er også bistand til rådighed for færdiggørelsen af formularer , hvis du har problemer , ikke har en fuldstændig beherskelse af det engelske sprog , eller bare har spørgsmål .
4 .
NeedyMeds. org har sygdommen-baseret hjælp , der bistår med specifikke sygdomme , handicappede børn , alle typer af kræft , autisme , astma , Alzheimers og diabetes , er blot et par på listen. Der er oplysninger om mere end 2. 400 programmer til gratis medicin uden omkostninger , men din tid på deres site. Må ikke give op. NeedyMeds. org er en fantastisk ressource , hvis du eller et familiemedlem bliver syg , det giver håb , og er en liv- Saver .
5 .

NeedyMeds. org er en non-profit organisation og siden 1997 har været en ressource for personer med behov for billige eller gratis medicin og sundhedspleje . NeedyMeds ' grundlæggere og bestyrelse består af licenserede læger og apotekere . Den er baseret i Gloucester , MA . NeedyMeds. org er en SafeMedicines. org partner og er en legitim kilde .

gode råd og advarsler


 • Listen på NeedyMeds er lang , men nogle medicinalfirmaer ikke give programmerne et par medicin . Tal med din læge, hvis du ikke har råd til din medicin . Der kan være billigere medicin han /hun kan ordinere , der fås i et program for dig gratis medicin .
 • Forklar din læge din situation . Forstå at han /hun kører en travl praksis , så vær tålmodig . Forklar din sag til en sygeplejerske praktiserende på kontoret , så spørg om hjælp og behandling , når de formularer , der ønskes afsluttet fra deres side .
 • Dette kan tage nogen tid, men det er ikke raketvidenskab , og alle kan helt klart drage fordel af denne værdige indsats på den del af NeedyMeds . org og farmaceutiske virksomheder donerer deres gratis medicin uden omkostninger .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------