Position: hotel888 > 4 >

hvordan man får en diagnose af lungehindekræft

   Mesotheliom er en slags kræft forårsaget af udsættelse for asbest . Men , lungehindekræft er ikke let for læger at diagnosticere symptomer alene , og selv når nogle tests er færdig , er det stadig til tider svært at fortælle det fra andre former for kræft . Men en sikker diagnose af lungehindekræft er nødvendigt , inden du forsøger at få erstatning i en retssag , og det er også vigtigt, så man kan komme overens med den diagnose og fortsætte med behandlingen
1 .
Lav en aftale med din læge , hvis du har været udsat for asbest eller har symptomer , der kunne tyde lungehindekræft . Der er flere former for lungehindekræft , der kan blive diagnosticeret , hver med forskellige symptomer, som også er almindelige tegn på andre betingelser :
Pleura mesotheliom-rygsmerter især i den nedre del af ryggen , eller smerter i brystet med åndenød ånde . Andre symptomer kan omfatte synkebesvær , feber , træthed , hoste , vægttab , svedtendens , og sjældent hoste blod op , hæshed , eller opsvulmet ansigt og arme .
Peritoneal lungehindekræft-smerter i maven med kvalme , opkastning og vægttab , også væsker eller klumper i maven
Perikardiel lungehindekræft-. smerter i brystet , hoste , hjertebanken , åndedrætsbesvær .
2 .
Giv din læge din komplette sygehistorie samt oplysninger om, hvornår du var udsat for asbest . Lungehindekræft kan dukke op år-endda årtier-efter eksponering . Din læge vil sandsynligvis ikke være i stand til at stille en diagnose på dit første besøg, men kan undersøge dig for mere subtile symptomer og bestille en X-ray , CT -scanning eller MRI hvis han eller hun mener, at der er en chance for en diagnose af lungehindekræft .

3 .
Følg din læges anvisninger for en PET- scanning eller biopsi , hvis den tidligere scanninger viser en diagnose af lungehindekræft . En biopsi er nødvendig for den endelige diagnose af lungehindekræft , og selv da , kan andre kræftformer være ens , når de ses under et mikroskop , som pleural mesotheliom og lungekræft , eller peritoneal lungehindekræft og kræft i æggestokkene . I dette tilfælde , er nødvendigt , nyere tests såsom en immunhistokemisk test eller DNA microarray analyse, hvis kan være nødvendigt for en virksomhed diagnose af lungehindekræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------