Position: hotel888 > 4 >

hvordan man holder et smil under kræftbehandling

  Ligegyldigt hvilken behandling du går igennem , stråling , kemo , operation , andre , er det virkelig vigtigt at holde positive . Sikker på, du siger , lettere sagt end gjort . Men du er nødt til at tage initiativ og prøve noget , der bringer et smil på dit ansigt .
Nogle af de ting jeg prøvede gjort en stor forskel . Lad mig dele dem med jer
1 .
Kom hjem fra en opslidende møde i behandlingen kan medføre et ønske om at gå i seng og låse døren . Men at finde en behagelig stol foran fjernsynet og dreje på nogle gamle sitcoms kan løfte dine følelser .
Hvis TV ikke er for dig , der har en stak let at læse bøger , som er blandet med komik er en anden måde at klare . Find noget at tage dig til et andet fly , at du nyder , det er let på dig . Naturligvis nydelse kommer til en masse af os fra at arbejde i gården eller rengøring hus , og det er fint, hvis du er op til det . Men senere i behandling , får du en lidt træt og tv og bøger er meget lettere end at vaske vinduer .
2 .
undgå de negative mennesker med gode intentioner , men sætter dig ned i én sætning . " Hej kære , bare undrende, hvordan du er , ønskede at fortælle dig, at jeg hørte min 3. fætter lige død i en bil vrag . "Eller sådan noget . Jeg omhyggeligt fortalt venner til ikke at dele nyheder , medmindre det var en god nyhed .

3 .
Hvis du har kæledyr , virkelig komme til at kende dem . De ønsker at hjælpe . Kig på disse uskyldige ansigter , og hvordan kunne du ikke smile . Billeder og fotoalbum generelt holde glade tanker , så trække dem ud . Jeg viste mine katte mine albums så mange gange endnu de aldrig holdt op med spinder .

gode råd og advarsler


 • Da jeg var i slutningen af behandling af stråling og kemoterapi det var primært en sove fyldt dag for mig . Bringe ud en lækker fluffy Tæppe og pudelavet til glade snoozing . Vaskbart stof fremstillet det også praktisk . TV sitcoms på i baggrunden med dåse latter var min favorit lyde .
 • Hvis det bliver svært at holde sig glad og positiv , gør ikke det " Ve mig " . . . men kender sidste ende vil du helbrede . Du vil føle dig bedre . Men ingen er ens , og alle har en anden tidsplan . Hvis du forbliver positiv det ser ud til at fremskynde helingsprocessen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------