Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan bekæmpe kræft (og andre uhelbredelige sygdomme ) sammen med mad

  Max Gerson opdagede , at kræft og andre sådanne lidelser rent faktisk kan blive helbredt ved en ordentlig kost . Tusinder har allerede tilbagebetalt deres uhelbredelige sygdomme som kræft , gigt og diabetes ved hjælp af " Gerson Therapy . " Denne metode øger kroppens egen evne til at helbrede sig selv naturligt , så du ikke behøver at bekymre dig om , at aldrig- . sluttede liste over negative bivirkninger , som hører til dit receptpligtig medicin

Du skal bruge:
vilje til at ændre din kost


1 . .
Vigtigst er det, du ønsker en vegansk og økologisk kost . Derfor hver af dine tre daglige måltider bør være helt veganer og tilberedt af friske og økologisk dyrkede grøntsager . Genmodificerede fødevarer og fødevarer , der har været udsat for pesticider er meget giftige for kroppen . Hvis du spiser en brød sørg for at det er helt fuldkorn . Beriget mel og gluten er også meget giftige . Check ingrediens etiketter MEGET grundigt , hvis du har planer om at købe mad .

2 .
Hvis du nogensinde føler behov for at snack , gøre det til en frisk frugt eller grøntsag salat . Igen, skal det være økologisk og frisk . Friske fødevarer har den mest næringsstoffer og energi i dem , og er ideelle til at hjælpe et organ helbrede .
3 .
Få en to -trins saftpresser , som de producerer juice med bedre kvalitet enzymer , næringsstoffer , og mineraler . Du ønsker 13 glas frisk , rå og organisk juice dagligt .
4 .

Har du nogensinde hørt om et lavement ? Du bliver nødt til at have kaffe lavementer , der kan lyde mærkeligt , men kolon faktisk er en af de største medvirkende faktorer til vores manglende immunitet . På grund af vores dårlige kost der er utallige giftstoffer og toksiner fanget i en foring af slim inde i vores koloner . En kaffe lavement vil bidrage til at rense ud disse giftstoffer , fordi koffein ville få musklerne til at presse , og dermed mere effektivt rense ud dit fordøjelsessystem . Healing vil fremskynde bagefter og smerte vil falde . Når din krop kan koncentrere sig om din sygdom i stedet for konstant forsyning af gift fra din kolon , bør healing gå glat
5
Strengt undgå følgende : .

-konserves , hvilket betyder dåse , i glas , raffinerede fødevarer , etc.
-Narkotika og alkohol
-kommercielle fødevarer og drikkevarer
-Kager , chokolade , is , kakao , kaffe ( til at drikke ) , slik
-Nødder og avocadoer ( for fedtsyrer )
-Bær , agurker , champignon , pickles , ananas
-Orange og citron Rinds ( for aromatiske olier )
-Sojaprodukter , krydderier , sukker , basilikum , oregano
-Tap vand
-hvidt mel
Det kan synes som alt det, du elsker , men husk, det er enten disse fødevarer eller dit helbred .
6 .

også undgå kemikalier så meget som muligt . Det betyder, at op Epsom salte , kosmetik og toiletartikler fremstillet af kemikalier , tandpasta og mund vasker , hårfarver og permanenter , deodoranter , og nikotin .
7 .
Tal med en Gerson-uddannet læge for professionel hjælp . Telefonnummeret til den Gerson Client Service er 888-4-Gerson , og de er tilgængelige fra mandag til fredag fra 3A00 til 17:00 ( PST ) .
Held og lykke !

gode råd og advarsler


 • jeg ikke hævde , at denne artikel vil helbrede din sygdom . Det er en introduktion til det grundlæggende i Gerson Therapy . Men jeg kraftigt opfordre dig til at kigge ind i det mere og ønsker dig en sikker og glad opsving !
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------