Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan forebygge og behandle kræft naturligt

  . Lær at behandle kræft og sygdom på den naturlige måde med et par enkle ændringer i livsstil og nogle meget effektive kosttilskud

Du skal bruge: .
Et par kosttilskud


1

Kræft er en anaerob sygdom, som betyder, at der ikke kan overleve i en ilt-rigt miljø .
Det er født og metastaserer som et resultat af et surt miljø , som forårsager betændelse , derfor har vi brug for at få anatomien tilbage til en basisk tilstand så fysiologi bedre kan reparere eventuelle skader .
Husk på, at kræft -feeds ud af sukker , derfor et par kost ændringer skal være gennemført for at opnå homeostase .

2 .
Da kræft feeds og breder som et resultat af sukker i kroppen , vi skal eliminere den helt fra vores kost . Dette inkluderer ting som hvidt brød , hvide ris , kartofler eller noget lavet af hvidt mel .
kanel og Økologisk Apple Cider Eddike med Moderen er fantastisk til at regulere blodsukkeret .
3 .

For at få kroppen tilbage til sin alkaliske tilstand , du bliver nødt til at ændre et par ting i din kost .
Spise så mange rå , økologiske fødevarer er afgørende for at reducere syre i vores krop . Korsblomstrede grøntsager som broccoli , blomkål , rosenkål , grønkål , kål , og bok choy er fantastisk til at reducere surheden og indeholder også mange phyto-næringsstoffer vist sig at reducere risikoen for kræft . Saftpresning er også en god måde at få alle de næringsstoffer du har brug for at forebygge kræft .
4 .

Et par skønne produkter vist sig at hjælpe med kræft er AHCCs eller Active hexose Korreleret Compounds , Avemar , MGN -3 , 35 % Food Grade Hydrogenperoxid ( ikke de billige mærker du købe på CVS eller Walgreen ) , Samento /Una De Gato eller TOA Gratis kemotype Cat 's Claw .
Du kan købe en afgørende sæt online for at tjekke din syre /base niveauer . Optimale niveauer bør være nogenlunde den samme som vand 7,36-7,40 .
En af de bedste måder at reducere syre niveauet er ved at tage en høj kvalitet Coral Calcium med vitamin D3 .
Den bedste mærke i min mening er Bob Barefoot 's Coral Calcium Supreme . De store og spormineraler sammen med vitamin D3 vil bidrage til at den surhedsgrad i kroppen .
DMSO kombineret med cæsium har også vist sig at være yderst effektiv i at hjælpe mennesker med kræft . Selv de mest vanskelige kræftformer er blevet behandlet med held med denne kombination .

gode råd og advarsler


 • Inden du starter nogen regiment jeg varmt anbefale at gøre en samlet organ udrensning . Dette omfatter i tyktarmen , nyrerne , leveren og lungerne . Du skal også gøre en heavy metal afvænning samt for at sikre der ikke er metaller akkumuleres i hele din krop .
 • Det bedste produkt jeg har fundet for heavy metal afvænning kaldes HMD . Du kan finde den på : http://www. heavymetaldetox. net/
 • For meget effektivt organ rense gå til : www . drnatura. com
 • For Økologisk Apple Cider Eddike w /mor gå til : http:www. bragg. com
 • til kanel gå til : http://www. herbspro. com
 • For Coral Calcium D3-vitamin gå til : www. CoralSupreme. com
 • For AHCCs gå til : http://www. alohamedicinals. com
 • For mere info om Cæsium /DMSO gå til : http://www. cancertutor. com eller simpelthen Google
 • Enhver erklæring, der heri er ikke meningen at diagnosticere , behandle , forebygge eller helbrede nogen sygdom . Oplysninger indhentet heri eller enhver formidling fremstillet heraf er på eget skøn af læseren og er ikke ansvarlig for dens forfatter . Disse udtalelser er ikke blevet evalueret af FDA eller enhver virksomhed ligeledes deri .
 • nr. påtegninger blev foretaget som et resultat af den foregående artikel , er heller ikke forfatteren en forhandler af et produkt , der er nævnt eller henvist til heri , og derfor ikke blive udbetalt til direkte eller udskyde til eller fra et produkt eller en hjemmeside hidtil .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------