Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan pleje af carcinoid

   Ifølge den Carcinoid Cancer Foundation en carcinoid er defineret som en langsomt voksende kræft . Behandling og nyttiggørelse er mulig , hvis det hele carcinoid kan fjernes . Tyndtarmen er den mest almindelige placering for denne type kræft . Omkring 10 procent af carcinoid tilfælde resultere i carcinoid syndrom . I disse tilfælde carcinoid tumor når en størrelse og udskiller hormoner resulterer i rødme i ansigtet , diarré , accelereret puls og åndedrætsbesvær

Afsløring Carcinoid


1 .
Vær opmærksom på symptomer på carcinoid tumorer . Ifølge den Omsorg for Carcinoid Foundation , hjertesygdomme , kramper , diarré og ledbetændelse er blandt symptomerne carcinoid kan udgøre . Blandt de mest almindelige symptomer er diarré optræder i 75 procent af tilfældene og ansigtsrødmen som forekommer i omkring 90 procent af tilfældene .
2 .
Se en læge , så snart kræft er bemærket . Ifølge Mayo Clinic carcinoide tumorer vokser så langsomt få mennesker har symptomer, indtil sygdommen er ganske avanceret . Behandlingen vil indebære ødelægge eller fjerne carcinoid tumorer . Hvis det ikke er muligt symptomerne på carcinoid syndrom kan forvaltes .

3 .
Overvåg kræft. Carcinoid kan lokaliseres foretager kun et organ eller spredning regionalt fra den første orgel til det omgivende væv . Carcinoid kan spredes i hele kroppen i den såkaldte fjernt spredes .

Behandling af tumorer


1 .
Følg lægens behandlingsforløb . Kemoterapi er undertiden forsøgt at formindske carcinoid tumor . Bivirkninger af kemoterapi varierer med de særlige kemo medicin ordineret af lægen .
Radiofrekvensablation er en anden metode til indskrænkning eller endog dræbe carcinoid tumor . En nål bliver brugt til at levere varme til tumor forårsager kræftceller til at dø . Ifølge Mayo Clinic dette er en mulighed for små mellemstore tumorer .
Interferon stimulerer immunforsvaret , der kan bremse væksten i carcinoid . Der er en række bivirkninger forbundet med interferon , herunder træthed , kvalme og knogler bane .
Ostreotide er et stof , der også kan reducere væksten af carcinoid tumorer . Den kan bruges alene eller sammen med interferon . Ostreotide reducerer tilfælde af rødmen og diarré i forbindelse med carcinoid syndrom , men kan forårsage oppustethed og kvalme .

2 .
undgå handlinger, der forværrer carcinoid syndrom symptomer . Mayo Clinic anbefaler folk med carcinoide tumorer eller carcinoid syndrom undgå alkohol og store måltider , der kan udløse rødmen i ansigtet . Andre ting , der kan udløse rødmen i ansigtet omfatter stress og vrede .
3 .
Spis en ordentlig kost . En fedtfattig og høj-protein kost kan reducere episoder af diarré i forbindelse med carcinoid syndrom . Læger kan også anbefale multi-vitaminer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------