Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan reducere din risiko for tyktarmskræft

   Der er mange måder at medvirke til at reducere din risiko for tyktarmskræft . Tyktarmskræft alene bidrager til over 20 % af kræft relaterede dødsfald hvert år . Nedenfor er nogle enkle ændringer, du kan gøre for at hjælpe naturligt at reducere din risiko for tyktarmskræft . At bidrage til at mindske risikoen for tyktarmskræft , foreslår jeg efter alle forslagene nedenfor
1 .
Vær opmærksom på din calcium indtag . Nogle kilder siger, du skal spise omkring 1500 milligram om dagen , men de fleste amerikanere har omkring 500 per dag . Hvis du ikke får nok kalk i din kost , kan du prøve at tilføje kosttilskud .
2 .
D-vitamin er nødvendigt for at hjælpe din krop absorbere og bruge calcium . En D-vitaminmangel , kan hurtigt føre til en calciummangel . D-vitamin har også vist sig at reducere din risiko for tyktarmskræft .

3 .
Forøg dit indtag af fosfor , indtil det passer til din Calcium indtag . En ting de fleste mennesker ikke indser , er din krop har brug for at have lige store mængder af calcium og fosfor . De fleste amerikanere får de 1500 mg fosfor pr dag , men får drastisk mindre calcium . Så meget fosfor , med så lidt calciuum , kan forhindre din krop fra at bruge kalk , som den har brug for .
4 .
Prøv at skære ned på rødt kød , polynsaturated vegetabilske olier , og øge saflor olie , solsikkeolie , soja olie og canoli olie .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------