Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan styrke din viljestyrke til at stoppe med at ryge

   Alle ved , at rygning forårsager kræft , emfysem , og hjertesygdomme . Rygning er også forkorter dit liv med 10 år eller endnu mere . Rygning koster en ryger tusindvis af dollars om året . Men selvom du ved, hvor slemt det er for dig , er det stadig en hård vane at bryde og for nogle rygere det er umuligt at bryde , fordi tobak indeholder nikotin , som er meget vanedannende . Som heroin og andre stoffer , hurtigt krop og sind bliver narkoman og så vant til nikotin i cigaretter , at en person skal have det bare for at føle normal . I tilfælde af meget giftige stoffer som heroin , er tålmodig forsynet med mindre mængde af narkotika og så dag for dag andre klogt det fører ham til døden . Denne teknik , blandt andet kan anvendes sammen med cigaretter , også . Det tager stærk viljestyrke at holde op med at ryge . Her er trin for at hjælpe med at styrke din viljestyrke , så du kan holde op med at ryge
1 .
Prøv at undgå de negative tanker . Lav en liste over gode tanker , som du let kan henvende sig til i de værste øjeblikke .
2 .
viser alle de årsagen til, du er rygestop . Denne liste kan vedlægges til din liste over gode tanker . Disse vil hjælpe dig , når det bliver hårdt .

3 .
Gentag det vigtigste af dine grunde ti gange til dig selv hver morgen , og når du føler fristelse .
4 .
Begynd at betingelsen dig selv fysisk . Start en øvelse program som jogging .
5 .

Drikke mere væske , få masser af hvile og undgå muskel og krop træthed . Træthed , søvnløshed og generelt dårligt helbred vil altid svække din beslutsomhed.
6 .
Hvis du ryger mere kraftigt i arbejde, så prøv at holde op i løbet af din ferie , så når du går tilbage efter ferien du er allerede forbi det værste .
7 .
Vær forberedt på lavt gange . Når du ryge din krop begynder at reparere sig selv , så i stedet for at føle bedre på første du kan føle endnu værre i et stykke tid , men minde dig selv om at det i virkeligheden din krop er under en healing proces, og efter nogle måneder vil du føle sig meget bedre .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------