Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan yndefuldt udholde kræft strålebehandling

  Tro jeg var rigtig sund , så forestil dig mine tanker som hoved og hals , æggestokkene og lungekræft dukkede inden for 3 år . Ud min 46 år gamle søn fandt han havde en sjælden appendiceal kræft . Alt dette begyndte i 2006 . Min søn mistede sin kamp i 2009 .
Der er et par godbidder jeg gerne vil dele til måske at hjælpe folk i små måder ( eller måske store ) til at beskæftige sig med dette afskyelige bæst
1 .
Min første gå rundt med hoved /hals stråling havde mig hærget . Det er vigtigt at tage en dyb indånding og fortæl dig selv det vil ikke være evigt . Hvis du har
problemer med forme og masker , spørge, om de kan justeres til at hjælpe dig med at håndtere dine problemer . En skåret ud maske vil lette klaustrofobi .
Det betyder mindre medicin til blød dig ud .
2 .
Min hals kløede , jeg kløede og derefter begyndte det at skrælle . Første fejl ! Undgå at ridse . Pat det let , hvis du skal . Må ikke skrælle det som en solskoldning . Forsigtigt klap på en god vitamin E olie , et C creme , og /eller Aquaphor . Jeg mistede alle mine hud i halsregionen og skulle bruge gel ark . Det var min skyld , men ingen fortalte mig ikke at ridse . Selvfølgelig er det helet , men det var ikke sjovt .

3 .
En påfyldningsrør , når halsen bliver øm ? Dette er helt op til dig . Jeg vil skrive en anden artikel om min erfaring . Den anden gå rundt jeg valgt til urter og de 56 behandlinger var ikke så slemt . Jeg brugte Gurkemeje og Niacinamid plus en B- Complex . Ashwagana syntes logisk at tage også , så jeg tilføjede , at . Da halsen gør svulme og krympe , jeg brød åbne kapslerne og læg dem i juice og drak på vej til mine behandlinger .

gode råd og advarsler


 • Min hoved /hals kræft er nu metastatisk , så jeg har arbejdet med det siden 2006 .
 • jeg ønsker at fortsætte mine artikler om forskellige aspekter af min rejse , fordi hvert skridt jeg har taget har været mit valg og har har arbejdet for mig .
 • jeg er en rebel , men jeg stadig nævne , hvad jeg gør til min DRS . Heldigvis de accepterer mit valg , og jeg er her stadig ! Vær venlig ikke gøre noget, jeg nævner uden at fortælle din onkolog eller radiolog eller anden sundhedsinstitution specialist .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------