Position: hotel888 > 4 >

indholdsstoffer i solcreme

   Solcreme bruger aktuelt ingredienser for at tiltrække solen til din hud . Nogle lotion indeholder kemikalier , mens andre er mere naturlige. Solcreme er meget forskellig fra solcreme , fordi det ikke blokerer solen. Disse lotion med til at skabe en gylden brun kulør . Der er en bred vifte af garvning lotion derude med forskellige ingredienser , men der er også hovedingredienser findes i mange mærker .

Trolamine Salicylate


Trolamine salicylat er en almindelig ingrediens findes i solcreme og nogle solcreme . Dette kemikalie ikke blokere alle solens stråler , og det kun blokerer de skadelige UVA -og UVB- stråler . Sikrere solcreme produkter, der hjælper til at skabe en tan uden at beskadige huden for meget indeholde trolamine salicylat .

Para-aminobenzoesyre ( PABA )


Både sunblock og solcreme indeholder para-aminobenzoesyre ( PABA ) . De fleste mennesker ikke reagere på denne ingrediens , men nogle mennesker har følelser for det . Bivirkninger såsom opkastning , udslæt og kvalme kan skyldes PABA eksponering . Hvis den solcreme indeholder PADA , lave en patch test for at se , om produktet vil forårsage irritation . Alt du skal gøre er at gnide en skilling størrelse beløbet på din hud og se hvordan din krop reagerer i løbet af en 24- timers periode .

Aloe Vera


Mange solcreme indeholder også plante aloe vera . Dette er en af de mere naturlige og beroligende ingredienser i lotion . Aloe vera beskytter og heler huden . Aloe er også tyk og i stand til at holde andre ingredienser godt sammen . Aloe er meget gavnligt for mennesker med følsom , allergi-hud .

hampefrø olie

Hampefrø olie er en anden almindelig ingrediens findes i mere naturlige solcreme . Olie bidrager til at tiltrække solen. Hampefrø olie er naturligt og fyldt med næringsstoffer og fedtsyrer , som er gavnlig for huden . Kemisk- baserede solcreme ikke indeholder dette stof, men ligesom aloe vera , vil du finde det i flere naturlige garvning produkter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------