Position: hotel888 > 4 >

kompaktlysstofrør & hudkræft

   Kompaktlysstofrør ( CFL ) er mere energi-effektive og holder længere end husstanden glødelamper . Imidlertid har Det Forenede Kongerige Health Protection Agency ( UKHPA ) fundet ultraviolet stråling ( UVR ) emissioner , som berettiger til sikkerhedsforanstaltninger

Process


I CFL , stimulerer en elektrisk strøm kviksølv gas til at udsende ultraviolet lys . UV-lys så rammer fosfor pulver , der udsender synligt lys .

Typer


De to største sparepærer er enkelt indhylle og kuvert ( indkapslet) . En enkelt indhylle CFL har en udsat spole . En dobbelt indhylle CFL er formet som en glødepære . Den indkapslede CFL giver UV-beskyttelse .

UVR Emissioner


CFL udsender infrarød , synligt og ultraviolet lys . Det UKHPA fandt , at mødet tættere end en tomme på nogle enkelt konvolut sparepærer er som at være udenfor på en sommerdag .

Skin Cancer Risk

Selvom UVR kan forårsage solskoldning , solskader og hudkræft , Kompakt udsender et meget lavt niveau af UVR . Derfor Kompakt udgør en meget lav hudkræft risiko . Men , personer, der er lysfølsomme nødt til at tage ekstra forholdsregler .

Anbefalinger

Det UKHPA har sat retningslinjer for at hjælpe mindre udsat for UVR . Brug enkelt konvolut sparepærer ikke tættere end 1 fod væk og ikke bruger mere end en time om dagen . Ellers brug kuvert CFL , især for lys-følsomme individer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------