Position: hotel888 > 4 >

kræftbehandling til mænd

   Lidt mindre end 293. 000 mænd i USA døde af kræft i 202C i henhold til American Cancer Society . Selv afhængig af hvilken type kræft du har , er der en række typer af behandlingsmuligheder til rådighed

primær behandling


Den mest effektive måde at behandle kræft hos mænd er kirurgisk fjernelse af tumor og cancervævet , enten gennem excision ( skære det væk ) , eller Kryokirurgi (indefrysning det off ) , ifølge National Cancer Institute . Desværre er kirurgi i enten form ansat på en sag til sag- basis og ikke effektivt for visse typer kræft og kræft i fremskredne stadier .

sekundær rensning


typisk anvendes i forbindelse med kirurgi er strålebehandling og kemoterapi . Strålebehandling indebærer en høj dosis af stråling med henblik på at tumoren til at skrumpe det , mens kemoterapi udnytter cancer-drab narkotika .

Alternativ Medicin


I nogle tilfælde alternativ behandling , såsom akupunktur og aromaterapi , kan anvendes i sammenholdt med primære og sekundære behandlingsmuligheder. Du bør diskutere fordelene ved at bruge disse metoder med din læge , før du prøver dem .

Side Effects

Kræftbehandling i mænd kan give forskellig bivirkninger . Disse kan simpelthen være midlertidig, og i sidste ende vil stilne af , eller de kan være permanente , ifølge Mayo Clinic . Bivirkningerne er utallige og kan omfatte hårtab , kvalme , opkastning , nerveskader og i tilfælde af stråling , muligheden for at nye kræft udvikle ifølge National Cancer Institute .

Effektivitet

Effektiviteten af kræftbehandling hos mænd er afhængig af en række faktorer . Disse omfatter etape af kræft , den generelle sundhed hos patienten og den type kræft , han har .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------