Position: hotel888 > 4 >

nye behandlinger for tyktarmskræft

   Verdenssundhedsorganisationen WHO rapporterede i februar 202C at tyktarmskræft er en førende dødsårsag på verdensplan . Nye behandlinger fra operation til at nye lægemidler bliver tilgængelige for bekæmpe denne udbredte sygdom

laparoskopisk kirurgi


Kirurgisk , fjernelse af kræftsvulster i tyktarmen oplever et skift fra " åben " kirurgi til laparoskopisk kirurgi . Denne nyere form for kirurgi kræver mange små indsnit , i modsætning til den traditionelle metode ved hjælp af en stor indsnit .

Vaccination


En vaccine udviklet på University of Pittsburgh kan hjælpe nuværende kræftpatienter , og de ved en høj risiko for tyktarmskræft ved at angribe den egenproducerede celleprotein kendt som MUC1 . MUC1 er integreret i dannelsen af tyktarmskræft , og vaccinen hjælper til at opbygge kroppens immunrespons MUC1 .

Monoclonal Antistoffer


Monoklonale antistoffer er antistoffer klonet fra en enkelt immun celle og er rettet direkte mod kræftceller eller stoffer , der bistår i væksten af kræftceller .

kombinationskemoterapi

I 2003 var den årlige møde i American Society of Clinical Oncology , blev det rapporteret , at kombinationen narkotika og kemoterapi , kendt som FOLOX , har vist sig at være yderst effektiv til at forlænge livet i coloncancer patienter efter kirurgi .

Fremtidsforskning

Forskere studerer hvordan man bruger de nuværende genetiske forskning , forebyggende kemoterapi og robot kirurgi som et middel til at sætte en stopper tyktarmskræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------