Position: hotel888 > 4 >

prostatakræft tumor vurdering

   Prostata tumorer , ligesom andre kræftsvulster , har flere af de kendetegn , der skal vurderes ved fastlæggelsen af prognose og behandlingsmuligheder . Din læge vil se på en række faktorer for at bestemme arten af Deres prostata cancer

Gleason Grad


Kræftlidelser prostata celler har en grad af 04:59 . Denne klasse viser , hvor meget kræft prostata celler ligner normale prostata celler . Grad 1 væv mest ligner normale celler , mens grad 5 celler er meget forskellige. Hører ind under de 2 , 3 og 4 -serien er et sted midt imellem .

Gleason score


En masse af kræft prostata væv normalt har flere områder , hvor kvaliteter differentiering varierer . Den Gleason score er summen af disse to områder , der omfatter størstedelen af kræftceller . Score området fra 2 til 10. Jo større tallet er, jo større er risikoen for hurtig vækst og spredning .

anden vurdering Faktorer


Udover fastsættelsen af kvalitet og score på kræft , vil din læge vil se på andre faktorer afgør karakteren af din tumor . Disse omfatter antallet af vævsprøver , der havde kræft spørgsmål , mængden af kræft i disse vævsprøver og hvis kræft er til stede i én eller begge sider af prostata .

Iscenesættelse

Ud over din Gleason Score Lægen vil udføre bestemte test og procedurer som en digital endetarmen eksamen og PSA-test for at afgøre, om kræften er begrænset til prostata , eller hvis den har bevæget sig ud over .

Prognose

Læger bruge fem -års overlevelsesraten som en del af deres prognose . The American Cancer Society lister følgende data for prostata cancer . Patienter med tumorer begrænset til prostata og /eller nærliggende områder har en 100 procent på fem år overlevelsesraten . Personer med stadium 4 kræft, der er flyttet til fjerne lymfeknuder og andre organer har en 31 procent på fem år overlevelsesraten .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------