Position: hotel888 > 4 >

risiko for metastaser i prostata cancer

   Prostatakræft, som enhver anden form for kræft , metastaserer kan ( sprede sig til andre dele af kroppen ) . Ifølge National Cancer Institute , hvis du har en lav kvalitet prostatacancer det vil formentlig vokse og metastaserer langsomt

Gleason Score


prostatakræft får en Gleason Score . Gleason Score løber fra 2 til 10 og angive , om kræften er en langsomt voksende sort eller en aggressiv type, der vil metastaserer hurtigt .

lav kvalitet


En Gleason Score på 2 til 4 er givet til low- grade kræftformer . Disse kræftformer tendens til at udvikle og sprede sig langsomt .

Intermediate Grad


Kræft i 5 til 7 -serien er anset mellemliggende lønklasse . Ifølge den Merck Manual , snesevis af 6 og 7 er mest almindelige.

High Grade

En Gleason Score på mellem 8 og 10 er tildelt til high- grade prostatakræft . Disse tumorer kan sprede sig hurtigt .

Aktiv overvågning

Ældre mænd, der har en lav Gleason score og ingen generende symptomer kan rådes til at tage en " aktiv overvågning " tilgang . Nogle læger vælger mulighed for regelmæssige, opfølgende test , fordi kirurgi og strålebehandling ikke har vist sig at forlænge livet for ældre patienter .

Forsigtig

The Merck Manual understreger aktive overvågning kan ikke være hensigtsmæssigt for yngre mænd , fordi selv en langsomt voksende kræft kan give problemer i fremtiden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------