Position: hotel888 > 4 >

sygdomme , der er forårsaget af forkert kost

   Du er hvad du spiser, har aldrig været sandere som bindeled mellem sygdom og ernæring bliver mere tydelig. Fordi korrekt ernæring er en vigtig ingrediens i et velfungerende immunsystem , se din kost kan være den eneste bedste du kan gøre for en langvarig levetid .

type 2 diabetes og hypoglykæmi


Type 2 diabetes opstår som regel hos voksne , der regelmæssigt spiser en kost med simple sukkerarter og animalsk fedt . Disse poster belaste kroppens naturlige evne til at omdanne fødevarer til energi , hvilket resulterer i en utilstrækkelig mængde insulin der produceres. Denne sygdom er ansvarlig for en lang række bivirkninger , herunder dårligt blodomløb , blindhed og udmattelse

Hypoglykæmi er også direkte forbundet med indtagelse af simple sukkerarter og simple kulhydrater . Men , i stedet for at kroppens insulin produktion hæmmes i dem, der lider af hypoglykæmi kroppen har tendens til at overkompensere ved at producere meget mere insulin end nødvendigt . Dette medfører en massiv nedgang i blodsukkeret forårsager svimmelhed , humørsvingninger og udmattelse .

hjertesygdomme og fedme


Koronar hjertesygdom er den største dødsårsag i USA . Undersøgelser viser , at kost med højt animalsk fedt og simple kulhydrater er skyld . Når for meget af disse fødevarer indtages , udgør de fede aflejringer i arterierne , der begrænser blodtilførslen til større organer . Hjertet bliver sultet for ilt , og dette kan resultere i hjerteanfald eller angina .

kost højt i fedtholdige fødevarer eller dem tæt i kalorier er også forestaar fedme . Patienter betragtes som svært overvægtige , hvis de vejer mere end 20 procent over deres idealvægt , og betragtes som sygeligt overvægtige , hvis de vejer mere end 30 procent over deres idealvægt . Fedme medfører en enorm liste over bivirkninger , såsom søvnapnø , led-og knogler skader , hjertesygdomme , udmattelse , humørsvingninger og diabetes .

rakitis , Skørbug og anæmi


Skørbug skyldes mangel på kosten vitamin C og fører til dannelsen af pletter på huden og blødende gummer . Rakitis er en svag knogle tilstand forårsaget af mangel på kosten vitamin D. Dette er undertiden forbundet med en manglende sollys , en primær leverandør af D-vitamin , men oftere skyldes en mangel på vitamin i kosten . Anæmi er forårsaget af en mangel på kosten jern eller vitamin B12 . Denne sygdom er almindeligt i vegetarer , der bruger meget lidt eller slet ingen animalsk protein .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------