Position: hotel888 > 4 >

udgifter til sundhedspleje til behandling af lungekræft

   Udgifter til lungekræft behandling har været hastigt stigende eksponentielt , men har ikke ført til en markant stigning i overlevelse på lang sigt satser , der fortsat er lavt , forskning antyder. De fleste patienter er ældre og sandsynligvis vil have andre sundhedsmæssige forhold, der kan reducere deres evne til at bekæmpe sygdommen

Samlet Pris


USA bruger mere end $ 5 milliarder om året i påvisning og behandling af lungekræft , selvom det fem- årige overlevelsesrate svæver på omkring 16 procent, ifølge en 2007 Science Daily artiklen .

Cancer Drugs


Udgifterne til nye kræftlægemidler er ekstremt dyrt og kan være af begrænset effekt . For eksempel , at en 2009 Wall Street Journal artiklen rapporter " behandler en lunge-kræft patient med Erbitux , et lægemiddel , der koster $ 80,000 for en 18-ugers regime , forlænger overlevelsen med kun 1,2 måneder . "

Historie


Den kraftigt stigende udgifter til behandling af lungekræft er ikke nyere , men historisk . En undersøgelse rapporteret i november 2005-udgaven af tidsskriftet Lung Cancer , viser, at patienter, der døde for to år efter den første diagnose , der er afholdt $ 6. 181 mere i månedlige udgifter til behandling , end dem, der var kræft -fri . Dette repræsenterer , ikke kun oral , kemo og strålebehandling , men afsløring , hospital og ambulant besøg .

Nye stoffer

onkologer har udtrykt bekymring over udgifterne til dyre lægemidler, som næppe påvirke overlevelse satser . En 2009 ABC News artiklen viste, at behandling med en ny pemetrexed medicin , koster mere end dobbelt end doxcetal , en ældre kræft narkotika , men steg patientoverlevelse med kun 3 måneder i overlevelsesraten for dem, der ikke modtager den .

Faktorer

Den gennemsnitlige alder for personer diagnosticeret med lungekræft er 68 til 70, American Cancer Society påpeger . Ældre patienter ofte lider af andre sundhedsmæssige forhold, der kan kompromittere deres evne til at bekæmpe kræft , eller modstå de ofte alvorlige bivirkninger af aggressiv behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------