Position: hotel888 > 4 >

virkningerne af brystkræft diagnose

   Diagnose er det første skridt til behandling af kræft. Når brystkræft er diagnosticeret , vil en patient gå igennem en række tests for at bestemme hvor langt den kræft har udviklet sig , og den bedste behandling planen

Iscenesættelse


Iscenesættelse henviser til omfanget af kræft i kroppen . Det afhænger af størrelsen af tumoren , uanset om det er invasive eller ikke-invasiv , og hvis det har spredt sig til lymfeknuderne og andre dele af kroppen .

Tests


Der er flere tests for at bestemme den fase af brystkræft . Disse omfatter en røntgen af thorax , mammografier , knoglescanning , computertomografi ( CT ) -scanning , magnetisk resonans imaging ( MRI ) scanning , ultralyd , og positronemissionstomografi ( PET ) -scanning .

Betydningen af faserne


Der er fire stadier af brystkræft . Da de stadier får højere , antallet og størrelsen af tumorerne stiger, mens chancen for inddrivelse aftager

Prognose

Ifølge American Cancer Society , den fem- årige overlevelsesrate efter diagnosen er følgende : 100 % for fase nul og én , 86 % for fase to , 57 % for fase tre, og 20 % for fase fire .

Behandling

Brystkræft diagnose påvirker hvilken type behandling vil blive brugt til at bekæmpe kræft . Tidligt stadium brystkræft behandles normalt med kirurgi , mens senere faser kræver en kombination af kirurgi og strålebehandling eller kemoterapi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------