Position: hotel888 > 4 >

hvad er en høj kræft markør ?

   Læger bruger sommetider kræft markører , eller tumor markører , at hjælpe med at diagnosticere kræft , til at følge en kræftpatients behandling fremskridt , eller at overvåge en patient for kræft gentagelse. Hvis en cancer markør læsning er i en højere end normalområdet , kan det være tegn på at en læge , at han har brug for at administrere flere prøver eller behandling

Definition of Cancer Marker


kræftsvulster kan producere kemikalier i blodet eller urinen , at læger kan opdage . I nogle tilfælde producerer kroppen stoffer som svar på de tumorer , at læger kontrol som kræft markører .

Hvordan Læger Vurdere Højt Kræft Markers


Læger kan mistænke kræft hos en patient med unormalt høje kræft markører . Hvis kræften markør sænkes i en patient er under behandling , kan dette indikere at lægerne , at kræften er faldende .

Kræft Markers er ikke endelige tests


Patienter med høj kræft markør læsning er ikke altid diagnosticeret med kræft . Andre sygdomme processer kan løfte kræft markører . Selv om forskellige kræftformer kan producere forskellige kræft markører , ingen kræft markør er specifikke for en bestemt type kræft .

Hvordan Læger Mål Kræft Markers

Læger kan tage prøver af en patients blod eller urin for at tjekke for kræft markører . Et laboratorium kan analysere blod eller urin for forekomsten af kræft markører . Hvis niveauet for markører er over grænsen for en sund person , lægen anser dette et unormalt højt kræft markør .

The Future of Cancer Markers

Forskere ved National Cancer Institute er på udkig efter måder at bruge kræft markører til at finde prostata og ovariecancer i de tidligste stadier , når behandlingen er mest effektiv. Undersøgelser er også evaluere specifikke cancer markør proteiner for lungekræft at se om de kan forudsige , hvordan patienterne vil reagere på behandlingen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------