Position: hotel888 > 4 >

hvad er receptor - medieret medicin til kræft ?

   Receptor-medieret cancer medicin er designet til at målrette receptorer placeret på tumorceller . Receptor-medieret cancer lægemidler har vist sig at forbedre overlevelseschancerne for kræftpatienter , når de anvendes i kombination med standard kemoterapi regimer , ifølge en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet

Funktion


Receptorer er små proteiner indlejret i cellemembranen , som spiller en vigtig rolle i flere vigtige aktiviteter i cellen , herunder proliferation, differentiering og overlevelse . Receptor-medieret anticancer-midler mål specifikke receptorer i en celle og gribe ind i kræftceller evne til at vokse og dele sig.

Typer


receptor-medieret kræft stoffer klassificeres i henhold til de receptorer , der omfattet af de stof. Gefitinib , Erlotinib og Cetuximab mål epidermal vækstfaktor receptor . Bevacizumab og Sorafenib mål vaskulær endotel vækstfaktor ( VEGF ) . Trastuzumab mål human epidermal vækstfaktor receptor 2 ( HER-2 ) .

Fordele


Brug af receptor-medieret cancer medicin i kombination med andre kemoterapeutiske stoffer har vist sig at forbedre overlevelseschancerne for patienter diagnosticeret med forskellige typer af kræft . For eksempel har trastuzumab vist sig at øge den mediane varighed af overlevelse af brystkræft patienter med 25 procent , ifølge American Cancer Society .

Ekspert Insight

Gentest kan bruges til at identificere patienter, som vil reagere mest til en bestemt type receptor-medieret kræft stof , ifølge en 2006 artikel i " Klinisk Cancer Research ".

Overvejelser

receptor-medieret kræftbekæmpende stoffer har en tendens til at være meget dyrere end andre kemoterapeutiske stoffer . Flere undersøgelser har vist , at behandling af receptor-medieret kræftbekæmpende stoffer ikke kunne være omkostningseffektive. For eksempel koster det omkring $ 120. 000 til $ 150. 000 pr leveår sparet ved hjælp af Cetuximab , en receptor-medieret kræft lægemiddel til behandling af lungekræft , ifølge en artikel publiceret i "Journal of National Cancer Institute . "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------