Position: hotel888 > 4 >

hvilken slags nyretumor årsager forhøjet blodtryk ?

   En tumor af de juxtaglomerulære apparat ( JGA ) i nyrerne ( renal system ) producerer et overskud af et enzym kaldet renin , der gennem downstream effekter , resulterer i fastholdelse af vand og natrium i blodet og konstriktion af blodkar . Det samlede resultat er øget blodtryk

Sygdom Mekanisme


Ifølge den syvende udgave af " Vander 's Renal Physiology ", den renale system giver på lang sigt regulering af blodtrykket gennem produktion af renin . Renin er foretaget i JGA af nyrerne . Renin produktion stimuleres af lavt blodtryk og nedsat passage af natriumklorid ( salt ) gennem nyretubuli . Resultatet af renin produktionen er øget blodtryk gennem væskeretention og forsnævring af blodkar . JGA tumorer producere en overflod af renin , og den beskrevne mekanisme er foreviget på trods af konsekvensen af en højere end normalt blodtryk .

Symptomer


De typiske symptomer på en JGA tumor er hovedpine , øget vandladning og forhøjet blodtryk .

Diagnose


I efteråret 2002-udgaven af " Anmeldelser i Urologi , " Dr. Rubenstein og kolleger hævde , at diagnose af en JGA tumor generelt følger identifikationen af plasma- renin , der er 2-7 gange højere end normalt . Overproduktion af renin er lokaliseret til JGA gennem billeddiagnostiske og mikroskopisk undersøgelse af en vævsprøve .

Behandling

Den endelige kur for JGA tumorer , statslig Dr. Rubenstein og kolleger , er kirurgisk excision . Medicinsk behandling af en JGA tumor er rimeligt , fordi disse tumorer betragtes som godartede , med ingen rapporter om metastaser . Angiotensin-konverterende enzymhæmmere er et logisk valg at kontrollere blodtrykket før operation .

Prognose

Selvom JGA tumorer er godartede , kan betingelsen være dødelig , hvis den ikke behandles. Kirurgisk excision eliminerer tumor tilbagefald , men som rapporteret af Dr. Rubenstein og kolleger , 12 til 27 procent af patienterne fortsat har forhøjet blodtryk efter operation på grund af vaskulær skade forårsaget af tidligere høje blodtryk .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------