Position: hotel888 > 4 >

hvordan man forvalter strålingssikkerhed

   Strålebehandling kan anvendes sammen med kemoterapi til behandling af kræft . En person kan gennemgå ydre eller indre stråling . Ekstern stråling anvendes til de ramte områder på en tidsplan , mens indre stråling indebærer implantation af radioaktive materialer i en person . Sikkerhedsforanstaltninger skal træffes, når en patient har radioaktivt implantater

Du skal bruge: .
Handsker
Lange engangs pincet .


1 .

Tildel en patient med stråling implantater til en privat værelse med en privat badeværelse knyttet til den . Dette er for at minimere risikoen for stråling til personalet , andre patienter og besøgende .
2 .
Sørg for, at sundheds personale og besøgende bruger korte mængder af tid i rummet af en person med intern stråling implantater . Besøgende bør tilbringe noget mere end en time med en intern stråling implantat patient .
3 .
sikre, at gravide kvinder og børn under 16 år ikke er tilladt i rummet af en patient med interne stråling implantater .

4 .
Brug handsker , når du håndterer sekret eller ekskrementer fra en patient med tætnet stråling implantater . De kunne være en kilde til stråling .
5 .
Place lang pincet og en forseglet kasse i patientens værelse . Hvis patientens indre implantater uheld falder ud , ikke samle dem op med hænderne . Samle dem op med pincet og råde over dem i kassen .
6 .

Bær en stråling badge , før du går ind i patientens værelse . Dette overvåger mængden af stråling man udsættes for , så du er ikke overeksponeret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------