Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan diagnosticere forstørret prostata ( BPH )

  Undlade at kontrollere, om din Prostata Sundhed kan resultere i mere alvorlige problemer senere i livet . ! skride til handling nu
1 .
Forståelse BPH
benign prostatahyperplasi ( BPH ) eller benign prostatahypertrofi refererer til stigningen i størrelsen af prostata i midaldrende og ældre mænd .
Som en mand aldre , prostata går gennem to perioder med vækst . I puberteten , fordobler prostata i størrelse . Når mænd kommer midt i tyverne , kirtlen begynder at vokse igen . Denne sidste vækstfase ofte resultaterne til BPH i de senere år . Selvom prostata vækst , men normal i det meste af en mands liv, udvidelse give problemer senere i livet . BPH normalt begynder at vise symptomer efter 50 år . Mere end halvdelen af mænd i 60'erne og så mange som 90 procent i deres 70'erne og 80'erne har nogle symptomer på BPH . Da prostata forstørres , der omgiver det lag af væv det stopper det fra at udvide , hvilket får kirtlen til at presse mod urinrøret . Blærevæggen bliver tykkere og irritabel , og begynder at have unormale sammentrækning som til hyppig vandladning . Når blæren svækkes, og mister evnen til at tømme sig selv, urin forbliver i blæren . Indsnævringen af urinrøret og delvis tømning af blæren føre til mange andre problemer forbundet med BPH .
2 .
erkender Symptomer på BPH
almindelige symptomer på denne betingelse starter som regel efter det fyldte 50 . De omfatter :
* Vanskeligheder med at starte en urin stream
* fornemmelse af, at blæren ikke er helt tømt
* En stærk eller pludselig trang til at tisse
* Nykturi (behov for at tisse om natten )
* En svag urinstrålen
* Afbrudt urin stream
* Post-vandladning drible
* Dysuri ( smertefuld vandladning )


Svær Symptomerne omfatter :
* En svag blære
* Urin tilbageløb forårsager blære eller nyre infektioner
* Komplet blok i strømmen af urin
* blæresmerter
* Problemer med udløsning
3 .
få en professionel rådgivning
Hvis man ikke deltage i de tidlige symptomer på BPH vende sig til mere alvorlige problemer . Disse tidlige symptomer er en cue til at se din læge . I 8 ud af 10 tilfælde , tyder disse symptomer en forstørret prostata . De kan dog også være at pege på mere alvorlige tilstande , der kræver øjeblikkelig behandling såsom Prostata Cancer .

gode råd og advarsler • Vær ekstra omhyggelig med at forhindre Prostata Forringelse , der kan forstyrre dit liv gennem vandladning problemer , impotens , kroniske smerter , og endda død . Narkotika , kirurgi og stråling behandlinger for ovennævnte betingelser har en bred vifte af skadelige bivirkninger . Det bedste alternativ er en naturlig tilgang til Prostata Foryngelse , der beskæftiger sig med de underliggende årsager og ikke kun symptomerne . Ayurveda , videnskaben om livet , forebyggelse , og holdbarhed , er den ældste og mest holistisk og omfattende medicinsk system til rådighed . Indien Urter har en krydret gruppe af Ayurvedic læger med speciale i Vajikarana , der foreskriver den terapeutiske anvendelse af forskellige naturlægemidler og tonic forberedelserne til at styrke den kapacitet og kraft i din reproduktiv og urogenitale system samtidig med at styrke kroppen og generelle trivsel . Indien Urter er kommet op med Ayurstate . Det indeholder de 8 mest potente prostata foryngende naturlægemidler koncentrater til rådighed i ayurvedisk Videnskab og bakkes op af kliniske undersøgelser. Når formuleret i de korrekte beløb og blandet med vores patenterede proces , 50 naturlige phytonutrients lægge 250 synergistisk aktiviteter på din krop til at reducere størrelsen af din prostata og reducere urinrøret betændelse ved at hæmme produktionen af skadelige metabolitter og enzymer . Det vil også forbedre din urin flow , sæd produktion , og ejakulation kontrol i en sikker og naturlig måde uden bivirkninger . 90 % af mændene , der har fundet Ayurstate konsekvent for en periode på 4 til 6 måneder og har gennemført anbefalet livsstilsændringer , har haft lange relief fra BPH . Og mænd med prostatakræft har oplevet et fald i PSA niveauer efter at have taget Ayurstate .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------