Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan finde mad, du kan spise under kræftbehandling

  Med hoved /hals kræft og stråling og kirurgi i denne delikate region , er det svært at sluge . Sommetider vand vil ikke gå ned . Persistens bliver en dyd for dig . ! Nogle ting , der hjalp mig måske ikke hjælpe dig , men det er en start
1 .
Hvis du valgte at gå uden en påfyldningsrør du allerede har forpligtet sig til lidt af smerte at komme igennem denne ærgrelse . ( Jeg prøver at finde ord til at erstatte større vejspærringer , og det øger positiv faktor og gør mig til at smile . ) Nu er det tid til at fouragere for , hvad der vil eller kan gå ned disse rør .
2 .

Chancer er din mund er øm også . Bagepulver og salt i ( starter med varmt ) vand fungeret bedre end noget foreskrevet. Jeg holdt et glas ved vasken og skylles hver gang jeg var i dette område . Varm , kold , det hele hjalp . Det tager ikke meget i 8 ounce af vand . Jeg køber økologisk sodavand uden aluminium og bruge havsalt .

3 .
Cravings opstår . Jeg higede pizza i et år . Nogle gange kan du tygge og få den vidunderlige smag derefter med en vis klasse fordrive resterne ind i en kleenix før indtagelse . Noget mad , der har en masse vand er lettere rent faktisk sluge . Agurker gik ned godt for mig . Fløde Hvede . . . med sukker fri sirup og Boost til dessert . Smagte som middag for en dronning . Det er alle slags trial and error . Din smag ændrer også . Må ikke blive overrasket, hvis du ikke kan lide noget , der plejede at være en favorit . Gravies , bouillon , bløde cookies dyppes i vand, er ting, der kan arbejde for dig . Bare ikke "ikke " sluge . At forsøge .

gode råd og advarsler


 • Med hoved /hals spørgsmål er der slim problemet . Især med at spise . Jeg fandt bærer rundt på en rulle Viva papirhåndklæder var økonomisk . Modbydelig som den måske lyder , det er alt sammen en del af processen med at slippe af med dårlige og blive klar til helbredelse . Spytte det ud . Der vil være et ton . Kleenix , toiletpapir , servietter , er ikke tunge .
 • Der er slim maskiner til rådighed på medicinsk butikker hvis Viva er ikke en mulighed for dig . Magic Mundskylning er en ordineret løgnehistorie gjort op på apoteket for at dulme din mund . Sonderne gå direkte ind i din mave . Alle disse er valg kun du kan gøre . Mine artikler er omkring mine valg uden dem .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------