Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan forberede sig til subkutan havn implanteres med henblik på kemo behandlinger

  Skulle du have brystkræft eller anden tilstand , der kræver kemo behandlinger , kan en Subkutan Port være din ven . Et andet navn for en Subkutan Port er Sub Q Havn . En kvinde , der er i hendes tredje runde af kemo behandlinger nægtede at have en Sub Q Port implanteret i første omgang . Nogle af hendes årer kollapsede , og hun har lidt unødvendige smerter . Hun gik gennem Sub Q Port operation for runder to og tre af kemo .
Hvad er en Subkutan Port ?
Sub Q -porten er implanteret under kraveben over sunde bryst . Det drejer sig om størrelsen af et kvartal . Den smalle rør , kaldet et kateter , er implanteret i det subkutane vene i nærheden af lungerne. Ved hjælp af en Huber Needle , vil kemo indsættes direkte i Sub Q Port . Kemo vil løbe gennem Sub Q Port , gennem kateteret røret , og ind i blodårerne. Det sparer din arm bliver stukket igen og igen med en nål

Du skal bruge: .
Følg disse enkle trin til at blive klar til din Sub Q Port drift
.
Smerter pille abonnement for bagefter .
.

Du bliver nødt nogen til at køre dig til og fra din ambulant procedure .
.


1 .
Operationen sker som regel i de tidlige morgentimer . Ikke spiser eller drikker efter midnat . Skulle du nødt til at tage piller , kun drikke nok vand til at få slugt piller , og ikke mere . ellers er der risiko for usterilt under operationen

2
morgenen den drift , kan du brusebad og børste dine tænder , men ikke finder anvendelse deodorant , lotion eller parfume af nogen art . Du må heller ikke bære smykker .
3 .
Har nogen køre dig til og fra din operation . Selvom selve operationen tager kun cirka 45 minutter , lad din escort vide, at de kan tilladelse til at løbe ærinder eller gå hjem og hvile .
* For eksempel er din operation planlagt på 7:00 .

* Selve operationen muligvis ikke begynde før 8:30 .
* Driften er afsluttet på 9:15 .
* Du er rullet ind i opvågningsstuen konstant overvåget af en sygeplejerske i ca 30 minutter . De vil tage din x-ray til at foretage visse Sub Q Port blev placeret korrekt , og der var ingen skader på dine lunger .
* Så er du tilbage til dit hospital plads til en time . Forventer at være meget søvnig .
* Efter en time , vil de give dig noget at drikke , og du kan få op til at gå på toilettet . Du kan anmode saltine kiks så godt, hvis du ikke føler kvalme på alle .
* Du kan ikke blive frigivet til at gå hjem før omkring 11:15 eller senere .

4 .
Du vil blive stripping ned til din underbukser og sokker , så du kan bære et hospital kjole bundet i ryggen . Advarsel : Sørg for din underbukser og sokker er 100 % bomuld eller du bliver nødt til at tage dem ud så godt. Da de vil være ved at give dig ilt under operationen , er der risiko for brand eller blive brændt bør du bære underbukser , der har nylon eller andre gevind end 100 % bomuld .
5 .

Forud for operationen , vil de indsætte en IV i din arm . Under operationen , vil de bruge denne IV til adstadig dig .
6 .
Du vil blive rullet ind på operationsstuen fra hospitalet , hvor du kan efterlade dit tøj , og den person , der kørte dig til og fra driften .
7 .
De vil placere næsekateter i næsen for at give dig ilt under operationen .
8 .
De vil give dig den " lykkelige juice " alias anæstesi til at falde i søvn .
9 .
Ca. 45 minutter senere , du vågner op . En stykke gaze er at holde Sub Q Port på plads . Da dette område stadig er valne , det eneste sted , du kan såre er inde i næsen på grund af ilt -feed . Når denne aftager , kan du opleve, at din næse løber konstant . Du opdager måske, at du går gennem omkring ¼ af en kasse med væv og behovet for at nyse og pudse næse i to til tre timer.
10 .
Når du har lov til at få klædt , vil de rulle dig til den forreste indgang i en kørestol . Du vil få en recept på smertestillende medicin . De vil tage 1-2 piller hver fjerde time som er nødvendig for smerter

gode råd og advarsler


 • Hospitalet vil give dig med væv til din løbende næse . dog Det er ikke den bedste kvalitet . Du kan ønske at medbringe din egen blødere væv , således at membranen mellem næseborene ikke får ondt .
 • Vær omhyggelig med ikke at pege eller gøre noget tunge løft på siden af kroppen , hvor Sub Q Port var implanteret eller du kan forværre såret og forårsage unødig smerte .
 • smertestillende piller vil gøre dig søvnig . Du kan være søvnig den følgende dag så godt. Du ønsker måske at tage disse to fridage fra arbejde, så du kan sove ud effekter .
 • Nogle mennesker kun behøvede at tage smertestillende piller på den første dag . Andre mennesker kan bruge dem til mere end ¨¦n dag. Det er nyttigt at have dem på hånden just in case .
 • Hvis du ikke har forsikring , 24 piller kun koste 6,50 dollar .
 • Hvis du er slank , kan du se omridset af Sub Q Port strækker sig fra din krop en smule . Hvis du er mere Rubenesque , kan du ikke se så meget .
 • Når du får kemo behandlinger, vil du blive advaret om at beskytte din port , som de indsætter og fjerner nålen , så din port ikke bliver trukket ud .
 • Den gode nyhed er, at når en Sub Q Port er på plads , kan blod drages og medicin og væsker kan gives gennem havnen . Cylinderen port har et hulrum indeni, der er omfattet af en blød gummi top . Det er det adgangspunkt for disse procedurer .
 • Så længe Sub Q Port er nødvendig, vil det være nødvendigt at skylles ud mindst en gang om måneden med saltvand og heparin . Dette hjælper med at holde den ren og fra blodpropper til at danne .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------