Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan håndtere en mesotheliom diagnose

  Kommer til udtryk med en mesotheliom diagnose kan være både følelsesmæssigt og fysisk dræning , ikke kun for patienten , men familiemedlemmer også. At lære at håndtere denne cancer vil hjælpe dig at tilpasse sig de kommende forandringer, det vil bringe dig

Du skal bruge: .
Tålmodighed


1
Før du fortælle dine venner og familie , skal du først acceptere din diagnose . Det er ikke let . Søg for lungehindekræft støttegrupper online eller søge støtte og informativ grupper gennem din hospitalet eller kirke . Dele din historie med andre kan også være meget terapeutisk .

2 .
Håndtering af denne sygdom kan være følelsesmæssigt og fysisk afløb . Husk du er ikke alene . De følelser du har er normale . Når du indser dette, vil du være i stand til at fokusere på din behandling og leve dit liv .
3 .
under lungehindekræft kan desværre tømme din bankkonto . Du kan have til at behandle med kemoterapi , kirurgi eller strålebehandling . Men hvis din lungehindekræft diagnose er et resultat af udsættelse for asbest , kan du være berettiget til kompensation . Hvis det ikke er et resultat af asbest , er der mange organisationer, der kan hjælpe dig . Dette kan bidrage til at lette stress på dig og din familie .
4 .

Må ikke holde noget for dig selv . Når du er klar til at fortælle din familie , fortæl dem alt . Holding noget i kan såre i det lange løb og gør det svært at klare situationen . Lad dem være der for dig . Husk det er såre dem også .

gode råd og advarsler


 • Hold dit hoved op !
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------